Typisch Overijssel

9 Campings in de buurt van Sallandse Heuvelrug

  • Leestijd Leestijd 4 minuten
  • Home 12364 x bekeken

Vanaf een leuke camping de Sallandse Heuvelrug verkennen is een heel goed idee. Zo kun je na een bezoek aan de natuur nog even nagenieten in het groen bij je tent. Ook kun je gemakkelijk nog een keer een bezoekje brengen aan de prachtige bergen van het Oosten. In de buurt van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug zijn er vele campings te vinden. In het overzicht hieronder staan de leukste campings weergegeven binnen 10km van het park.

Wil je liever meer comfort, dan hebben we voor jou een overzicht met <a href="article://2091">hotels in de nabije omgeving van de Sallandse Heuvelrug</a>.

  1. 9

    Camping de Portlander

    Je vind de idyllische camping De Portlander in het mooie Sallandse dorpje Nieuw Heeten. Door de ligging van de camping, aan de rand van het dorp, is het terrein bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van de natuurlijke omgeving in combinatie met het Sallandse cultuurlandschap.

  2. 8

    Camping de Noetselerberg

    Camping de Noetselerberg is een comfortabele en gezellige camping met verhuurmogelijkheden en een super overdekt zwembad met glijbaan. Een 5-sterrencamping in Twente, waar iedereen een fijne vakantie zal beleven. De camping ligt aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en dichtbij het gezellige dorp Nijverdal. Je kunt op deze camping kamperen op luxe ruime plaatsen voorzien van alle comfort, maar ook een lodge, chalet, stacaravan, trekkershut of jachthuis huren.

  3. 7

    Vakantiepark de Luttenberg

    Kleinschalig, gemoedelijk en tóch met alle faciliteiten voor het hele gezin! Vakantiepark de Luttenberg is landelijk en aan een bosrand gelegen, op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Het kleinschalige vakantiepark beschikt over een binnen én buitenzwembad, diverse speelvoorzieningen en een gezellige Brasserie. Een kampeervakantie, een glampingvakantie of juist een vakantie in een accommodatie? Bij vakantiepark de Luttenberg kan het allemaal!

  4. 6

    Camping de Holterberg

    Camping de Holterberg is al 4 generaties lang een begrip in Salland. Gezelligheid, gastvrijheid, rust en de schitterende omgeving zijn kenmerkend voor Camping De Holterberg. Camping de Holterberg is een familiebedrijf, waar Gast nog met een hoofdletter geschreven wordt en waar de Sallandse gemoedelijkheid je een gastvrij verblijf biedt. De camping beschikt over circa 250 plaatsen, welke verdeeld zijn over diverse kleinere en grotere veldjes en heeft zowel seizoen- jaarplaatsen alsook volop toeristische plaatsen. Ook kun je een viertal luxe zespersoons stacaravans en 3 trekkershutten huren.

  5. 5

    Vakantiepark Mölke

    Vakantiepark Mölke ligt aan het kabbelende riviertje de Regge op de grens van Salland & Twente. Je kunt hier terecht voor een heerlijk lange vakantie of een weekendje of midweekje weg. Kom kamperen met je eigen tent of caravan of huur een van de mobiles home, chalets of Reggehooibergen met privé sauna.

  6. 4

    Camping Heino

    Van tuinderij met komkommers naar gemoedelijke en middelgrote camping. Inmiddels 18 jaar geleden is het roer omgegaan. Dit leven is ons op het lijf geschreven. Camping Heino is er voor de gast en laten u een thuisgevoel ervaren! Wij richten ons op senioren en kinderen tot en met 12 jaar. Op de hele camping zijn honden toegestaan (behalve in de accomodaties). Er is animatie voor de kinderen en volwassenen in vakantieperiodes. In juni en september is er een activiteitenprogramma voor senioren.

  7. 3

    Recreatiebedrijf De Huttert

    Recreatiebedrijf De Huttert is hét adres voor een heerlijke vakantie. Midden in de prachtige landelijke streek Salland hebben (of halen!) wij alles in huis voor een uniek verblijf. Het recreatiebedrijf ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, en Lemelerberg. Je kiest je eigen ruime kampeerplek. In de weilanden om je heen zie je paarden en koeien grazen. Het sanitairgebouw is modern en verwarmd. Iets meer luxe? Kies dan voor één van onze vakantiewoningen. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er de mogelijkheid om te overnachten in onze bed & breakfast.

  8. 2

    Natuurcamping Eelerberg

    Door de unieke ligging van de natuurcamping, aan de rand van het bos op het meest noordelijke puntje van de Sallandse Heuvelrug, kun je bij ons volop de natuur beleven. Op een heel mooi plekje, in het buurtschap Eelen en Rhaan, vlakbij Hellendoorn (Overijssel), verscholen tussen bos, weiland en zandwegen, waar de Sallandse Heuvelrug overgaat in het boerenlandschap, ligt Natuurcamping Eelerberg. Door deze unieke ligging met weinig tot geen verkeer, vind je hier een oase van rust, ruimte en natuur.

  9. 1

    De Heidebloem Recreatie

    Ben je met een grote groep, dan is De Heidebloem Recreatie een aanrader. Even buiten het dorpje Haarle bij Hellendoorn ligt de Heidebloemrecreatie met twee groepsaccommodaties, de Delle en de Veltmaat (rolstoel toegankelijk) , beide accommodaties zijn geschikt voor groepen tot 40 personen. Je kunt vanuit de groepsaccommodatie prachtig wandelen en fietsen (fietsroute netwerk) in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met zijn glooiende landschappen en vele vergezichten. Kom genieten van natuur en ruimte in een gemoedelijke sfeer!

Meer verhalen uit Salland