De 6 leukste zwembaden in Salland

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 9478 x bekeken

Lekker zwemmen, in een binnen- of openluchtzwembad, is altijd een leuk en verfrissend uitje. In Salland hebben we diverse zwembaden. Van grote zwemcomplexen tot knusse buitenbaden. Heerlijk om in de zomer daarin wat verkoeling te zoeken of om de kinderen lekker te laten spelen. Slecht weer? Ook zijn er in Salland leuke zwembaden voor een dagje waterpret binnen. We hebben de leukste zwembaden voor jou op een rijtje gezet.

 1. 6

  Zwembad de Loöermark – Bathmen

  Dit kleinschalig openluchtzwembad staat op een unieke locatie. Aan de ene kant is het omsloten door het prachtige woongebied ‘de Looërmark’ en aan de andere kanten geheel omgeven door het Sallandse weidelandschap. Het is een echt familiebad en vooral de kinderen tot een jaar of 14 zullen zich hier zeker thuisvoelen.

 2. 5

  De Scheg – Deventer

  Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met 20.000 m2 zwemplezier, een overdekte kunstijsbaan, squashbanen en nog veel meer! Kom voor een compleet dagje uit met familie en vrienden!

 3. 4

  Zwembad Tijenraan – Raalte

  Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad of plons via de 68 meter lange glijbaan in het recreatiebad. Laat je meevoeren in een stroomversnelling en verwen jezelf eens in het bad met extra warm water van 32,5 ºC, in één van de kruidenbaden of in de zonnestudio.

 4. 3

  Zwembad de Tippe – Heino

  Openlucht zwembad Tippe in Heino heeft maar liefst drie verwarmde baden: een wedstrijdbad, een ondiep bad en een peuterbad.

 5. 2

  Het Ravijn – Nijverdal

  Bij het Ravijn worden zwemmen, sporten en zorg gecombineerd. Het is een groot complex met diverse binnen- en buitenbaden. Genoeg te doen en te beleven!

 6. 1

  Zwembad de Welters – Wijhe

  Het openluchtzwembad de Welters in Wijhe heeft diverse faciliteiten, zoals het kleuterbad, instructiebad met grote glijbaan, 25 meterbad waar u onder andere baantjes kunt trekken, de grote zonneweide. Kom jij ook lekker zwemmen?

Meer verhalen uit Salland