Doe-tips

Kras mee met de Adventskalender!

  • Leestijd Leestijd 2 minuten
  • Home 9490 x bekeken

December is een feestmaand, daar zijn wij het helemaal mee eens. En bij feest horen cadeaus. Niet één, maar vierentwintig! De adventskalender is een eeuwenoude traditie die aftelt naar kerst. Test je geluk en kras erop los. Elke dag een toffe hoofdprijs én voor iedereen een actie. Denk aan een kortingscode of gratis kopje koffie. Zo heb je elke dag prijs! Doe mee en schrijf je nu in voor de dagelijkse reminder! Kras iedere dag mee voor mooie verrassende prijzen uit Overijssel.

Dagelijks geluk met de Adventskalender

Met het digitale krassen op de Adventskalender maak je iedere dag kans op prijzen. Van toegangskaartjes en lokale producten tot complete nachtjes en weekendjes weg. Deze prijzen worden iedere dag uitgekeerd. Maar het leuk is; eigenlijk heb je iedere dag prijs! Want je ontvangt altijd een flinke (kortings)actie. Speciaal voor deelnemers aan de adventskalender! Schrijf je nu in en mis geen dag om te krassen.

Meld je aan

Hoe werkt het?

Meld je aan om elke dag een reminder te krijgen om te gaan krassen. Dit kan via deze link. Veeg van 1 t/m 24 december elke dag via onze online adventskalender en zie wat er tevoorschijn komt. Win jij de hoofdprijs van die dag? Of proef je geluk de volgende dag!

Neem een kijkje

Meer verhalen uit Salland