Doe-tips

5 restaurants met de lekkerste wildgerechten

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 1260 x bekeken

De herfst is het perfecte seizoen voor culinaire meesterwerken. Niet alleen pompoenen en paddenstoelen worden op tafel geschoven, ook wildgerechten verschijnen weer op de menukaart. In combinatie met de juiste wijn en goed gezelschap verander je een druilerige herfstdag tot het hoogtepunt van het seizoen!

 1. 5

  Hotel & Restaurant de Zwaan - Raalte

  De populaire Wild & Wijnavonden zijn al helemaal volgeboekt bij Hotel De Zwaan in Raalte. Gelukkig staan er op de menukaart ook genoeg wildgerechten waar jij van kunt genieten!

 2. 4

  Restaurant de Bagatelle - Mariënheem

  Ook bij de Bagatelle in Mariënheem komen de mooiste wildgerechten op tafel. Wat dacht je van deze hertenbiefstuk? Er zijn bijpassende wijnen voor je uitgekozen om de gerechten helemaal tot zijn recht te laten komen. Mocht het water je al in de mond lopen dan kun je via onderstaande knop gauw reserveren!

 3. 3

  Restaurant de Uitkijk - Hellendoorn

  Word jij ook wild van wildgerechten? Bij Landgoed de Uitkijk is de maandelijks wisselende menukaart gevuld met heerlijke wildgerechten, bereid met ingrediënten uit het seizoen. Laat de sommelier een passende wijn voor je uitzoeken en genieten maar!

 4. 2

  Restaurant & Hotel Hoog Holten

  Verscholen in de bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug, ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten. De uitstekende keuken is bekroond door Michelin met een Bib Gourmand en staat bekend om haar veelgeprezen gastvrijheid. Dit hotel is al helemaal in kerstsferen en jij kunt zo aanschuiven!

 5. 1

  Restaurant De Swarte Ruijter - Holten

  Heb je de nieuwe kaart van de Swarte Ruijter al gezien? Vol met de beste wildgerechten en de heerlijkste wijnen. Middenin de bossen van de Sallandse Heuvelrug beleef jij het beste van de herfst.

Meer verhalen uit Salland