Doe-tips

De 5 leukste tips om te doen op Moederdag

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 1563 x bekeken

Weet jij al hoe je je moeder gaat verrassen op Moederdag? Fiets door het betoverende landschap, wandel langs de IJssel, maak een ontspannen vaartocht over het water of geniet van heerlijke Sallandse asperges die je onderweg kunt proeven én kopen. Sluit de dag af met een high tea bij één van de vele restaurants. Bekijk ook onze agenda voor een compleet aanbod. Fijne Moederdag!

 1. 5

  Smakelijk Salland op de fiets

  Stap op de pedalen en combineer een fietstocht door de prachtige omgeving van Salland met het genieten van Sallandse asperges. Deze zijn onderweg te koop bij lokale telers. Ontdek de gastvrije omgeving, de prachtige landgoederen, de kronkelende IJssel en de Sallandse asperges.

 2. 4

  Langs en over het water

  Maak moederdag extra bijzonder en geniet samen met van een ontspannen vaartocht over de IJssel. Huur een bootje bij één van de rederijen of steek over met één van de pontjes tijdens je fiets- of wandeltocht.

 3. 3

  Sallandse high tea of lunch

  Vier Moederdag in stijl en trakteer je moeder op een heerlijke lunch of high tea. Geniet van verse streekproducten en smaakvolle gerechten terwijl je omringd wordt door het rustgevende landschap van de regio. Maak samen herinneringen tijdens deze onvergetelijke Moederdag!

 4. 2

  Overnachting met je moeder

  Wie Salland echt wil beleven, blijft gewoon een nachtje of langer slapen! Wakker worden met de opkomende zon, de dauw op het gras, het geluid van de koeien en vogels, de geur van bomen en planten en een uitzicht op een weids landschap. Of kies voor alle gemakken van de stad! Een Moederdag om nooit te vergeten.

 5. 1

  Hanze stadswandeling

  Laat je samen tijdens de Hanzestadswandeling Deventer verwonderen door het oude handelshart van de stad. Het brengt je samen terug naar de oude Hanzetijd. De Bergkerk, prachtige koopmanspanden en stadsplein de Brink vormen het decor van de wandeling.

Meer verhalen uit Salland