Doe-tips

De 5 leukste tips om te doen op moederdag

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 997 x bekeken

Weet jij al hoe je je moeder gaat verrassen op moederdag? Ga fietsen door het betoverende landschap, wandel langs de IJssel, maak een ontspannen vaartocht over het water en geniet van heerlijke Sallandse asperges die je onderweg kunt proeven én kopen. Reserveer je tafel voor een lunch of high tea bij één van de vele restaurants. Fijne moederdag!

 1. 5

  Verras je moeder met een lunch of high tea

  Vier moederdag in stijl en trakteer je moeder op een heerlijke lunch of high tea. Geniet van verse streekproducten en smaakvolle gerechten terwijl je omringd wordt door het rustgevende landschap van de regio. Maak samen herinneringen die je voor altijd zult koesteren tijdens deze onvergetelijke moederdag!

 2. 4

  Ontdek Salland Aspergeland op de fiets

  Stap op de pedalen en combineer een fietstocht door de prachtige omgeving van Salland met het genieten van Sallandse asperges. Deze zijn onderweg te koop bij lokale telers. Ontdek de gastvrije omgeving, de prachtige landgoederen en de kronkelende IJssel. Maak er samen een onvergetelijke moederdag van!

 3. 3

  Samen wandelen in Salland

  Samen op pad voor een onvergetelijke wandelervaring! Verken de uitgestrekte heidevelden, geniet van het afwisselende waterlandschap langs de IJssel en bewonder de historische Hanzestad Deventer en pittoreske dorpen zoals Raalte en Wijhe. Beleef Salland al wandelend samen met je moeder.

 4. 2

  Verwen je moeder met een overnachting

  Wie Salland echt wil beleven, blijft gewoon een nachtje of langer slapen! Wakker worden met de opkomende zon, de dauw op het gras, het geluid van de koeien en vogels, de geur van bomen en planten en een uitzicht op een weids landschap. Of kies voor alle gemakken van de stad! Een moederdag om nooit te vergeten.

 5. 1

  Varen op en rondom de IJssel

  Maak moederdag extra bijzonder en geniet samen met van een ontspannen vaartocht over de IJssel. Huur een bootje bij één van de rederijen of steek over met één van de pontjes en combineer wandelen of fietsen met een onvergetelijke tocht over het water.

Meer verhalen uit Salland