Doe-tips

De 5 leukste tips tijdens Pinksteren

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 1986 x bekeken

Het pinksterweekend staat voor de deur, dus tijd om leuke activiteiten te doen! Ontdek de veelzijdigheid van Salland: bezoek het grootste roots & bluesfestival, geniet van de kinderboerderij of verken de omgeving met een e-chopper. Voor elk wat wils! Maak dit weekend speciaal met onze verzamelde tips.

 1. 5

  Ribs & Blues

  Bezoek Ribs & Blues van 27 tot 29 mei in het centrum van Raalte. Geniet van bluesmuziek, heerlijke ribs en een geweldige sfeer. Met 24 internationale roots & bluesacts op de mainstage en de Delta Stage, is dit het grootste roots & bluesfestival met internationale allure. Mis het niet! Bezoek de website voor meer informatie en plan jouw trip naar Raalte.

 2. 4

  Samen lunchen op een terrasje

  Salland biedt ongekend veel mogelijkheden op het gebied van eten & drinken, zoals gezellig samen lunchen. Ook voor kinderen zijn er tal voor mogelijkheden om er samen op uit te trekken. Heb je gefietst of gewandeld, dan is het fijn om even koffie en thee te drinken op een terrasje om zo optimaal te van je pinksterweekend.

 3. 3

  Happen & Stappen in Holten

  Geniet van een culinaire wandeling door het prachtige Holten. Maak een mooie wandeltocht van restaurant naar restaurant en proef onderweg heerlijke gerechten. Kies uit een lange of korte route en geniet van gastvrijheid en verschillende smaken. Mis dit culinaire avontuur niet tijdens het pinksterweekend!

 4. 2

  Samen op ontdekkingstocht

  Voor de kleine ontdekkers hebben we een aantal beestachtige uitjes op een rij gezet om te doen tijdens het pinksterweekend. Knuffelen met cavia’s, in de wei met geitjes en schaapjes en op zoek naar dino’s. Een dagje met het hele gezin tussen de dieren is vermakelijk, leerzaam en ook nog eens gezellig!

 5. 1

  Met een e-chopper op verkenning

  Maak van Pinksteren een avontuur door een e-chopper te huren. Ontdek de prachtige omgeving van Salland op deze elektrische scooter met stoere uitstraling. Geniet van de vrijheid en het gemak van deze milieuvriendelijke manier van vervoer. Beleef een onvergetelijke dag vol plezier en ontdekkingen met je vrienden, familie of partner.

  Ga met een e-chopper de omgeving van Deventer verkennen. Of verken Salland vanuit Luttenberg.

Meer verhalen uit Salland