bekijk de video

Wandelnetwerk Salland

Wandelen in Salland

Salland is prachtig, beleef het zelf en kom wandelen! Een stevige wandeling over de Holterberg? Lekker uitwaaien in het afwisselende waterlandschap langs de IJssel? Dwars door de historische Hanzestad Deventer en pittoreske dorpen zoals Raalte en Wijhe wandelen? Met het Wandelnetwerk Salland ontdek je de mooiste plekken van de regio Salland! Zie onderstaande tips voor meer informatie over Salland Wandelland.

Op de kaart

Alle wandelroutes

Trek de wandelschoenen maar aan!

Wandelroutes

Wandelarrangementen

Meer wandeltips

Even inspiratie opdoen

Wandelnetwerk Salland

Met het Wandelnetwerk Salland ontdekt u de mooiste plekken van de regio! Het netwerk bestaat uit 735 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden en 140 gemarkeerde wandelroutes.

Sallandse Wandelvierdaagse

De organisatie heeft in samenwerking met Sallandse ondernemers en partners voor een alternatieve oplossing gezorgd zodat de ruim 5000 wandelaars dit jaar tóch de Sallandse Wandelvierdaagse kunnen lopen: een speciaal voor deze editie ontworpen wandelgids. Deze bevat vier wandelroutes die elk langs een Sallandse stad of dorp loopt. Hiermee kun je zelf kiezen wanneer je de wandelroutes loopt en hoe lang je erover doet. Elke route heeft ook een eigen verhaal over de plaats waar de route langs voert. Zo is de SW4D niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

Lees meer over de SW4D