Filters

Plaats

De lekkerste streekproducten

Streekproducten

Laat je verrassen door de smaak van de streekproducten, want alleen in Salland beleef je smaak op z'n Sallands. In de smaken van Salland proef je de geschiedenis. Van de producten en de gerechten, maar ook van het landschap dat deze smaken voortbrengt. En van de Sallanders die ze maken. De Sallanders die soms al generaties lang al hun kennis en liefde in de smaken stoppen waar anderen van kunnen genieten. Proef het verleden en ontdek het nu. Salland smaakt naar meer... Ontdek onze streekproducten!

Verslingerd aan Smakelijk Salland

'Smakelijk Salland'. Dit is een unieke samenwerking tussen verschillende partners op het gebied van agro, streekproducten, natuur en recreatie in Salland. De Sallandse Smaakmakers zijn verbonden met tradities, met verhalen en met elkaar. In Salland proef je het beste van ons land, elk seizoen weer...

Smaakvolle avonturen in Salland

Qua eetgelegenheden heeft Salland van alles te bieden. Maak in diverse restaurants kennis met de ambachtelijke bereidingswijze en talloze verse producten. Zo krijgen oude recepten krijgen nieuwe smaken. Of ga zelf aan de slag met verse ingrediënten. Hoe leuk is het om dit te doen met producten die vers van het land komen? Ontdek zelf de landschapslekkernijen!