Plekken om weg te dromen

De 10 mooiste terrassen aan het water in Salland

  • Leestijd Leestijd 3 minuten
  • Home 9569 x bekeken

Op een zonnige namiddag is er niets zo heerlijk als met een drankje in de hand genieten van de zon op een terras aan het water. Een biertje, glas wijn of wat fris, met de zon op je gezicht kom je tot rust bij één van deze restaurants!

  1. 10

    De Wilgenweard

    De Wilgenweard in Nijverdal bevindt zich op een unieke locatie middenin het groene hart van Overijssel. Je kunt hier na je sportieve activiteit heerlijk bijkomen op het terras dat gelegen is aan de oevers van rivier de Regge en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

  2. 9

    Brasserie Op Duur

    Proef de streek en geniet van eerlijk en veelal huisgemaakt eten. Doe een gezellig drankje onder het genot van een adembenemend uitzicht aan het water van de IJssel.

  3. 8

    Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

    Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct gelegen aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Op het terras is plek voor 150 gasten, een perfecte locatie voor elke gelegenheid!

  4. 7

    Landgoed Schuilenburg

    Op Landgoed Schuilenburg kun je terecht voor diverse activiteiten. Daarna kun je natuurlijk genieten van een heerlijk buffet, lunch of BBQ. Of neem je picknickmand mee naar de rand van het landgoed om een plekje aan de Regge te zoeken.

  5. 6

    Recreatiepark De Tolplas

    Verken de omgeving van Recreatiepark de Tolplas te voet, met de fiets of te paard en vergeet uw hengel niet mee te nemen, want in de recreatieplas heeft u altijd beet. U kunt bij ons een complete avontuurlijke, sportieve of culinaire dag beleven. De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden en op het park kunt u ook nog eens genieten van vele faciliteiten.

  6. 5

    Vakantiepark Mölke

    Vakantiepark Mölke ligt aan het kabbelende riviertje de Regge op de grens van Salland & Twente. In het kindvriendelijke restaurant met binnenspeeltuin geniet je van een heerlijk warm of koud drankje.

  7. 4

    Restaurant 't Veerhuys

    In de huiskamer van Deventer kun je elk seizoen terecht voor de heerlijkste gerechten. Deze worden gemaakt van natuurlijke streekproducten. Op het terras heb je uitzicht op het prachtige IJssellandschap.

  8. 3

    De Bökkers Mölle

    In de Bökkers Mölle worden elke dag de heerlijkste broodjes en zoetigheden gebakken, maar je kun er ook terecht voor een verse salade of high tea. Op het terras bij de kruidentuin geniet je van deze lekkernijen met uitzicht op de IJssel.

  9. 2

    Meadow op het Deventer Stadsstrand

    Meadow is gelegen op een wel heel bijzondere plek met uitzicht op de IJssel, de groene uiterwaarden en het historische stadsfront van Deventer. Picknicken, spelen, sporten of lekker luieren en genieten op de ruime weide en natuurlijke zandoevers, om vervolgens te genieten van een hapje & drankje op het binnen- of buitenterras van Meadow.

  10. 1

    Restaurant Bird

    Bij restaurant Bird in Deventer ontdek je een uniek concept: Modern Asian Shared Dining. Hierbij kun je gerechten uit verschillende delen van Asië proeven. Terwijl je deze gerechten uitprobeert kun je op het dakterras genieten van het schitterende uitzicht over de IJssel.

Meer verhalen uit Salland