Derde editie Muziek in de Tuin-Hellendoorn | 12 juni

12 jun 2022

Zondag 12 juni zal tijdens deze muzikale belevenis weer in vele particuliere tuinen muziek ten gehore worden gebracht door verschillende artiesten. Voor muziekliefhebbers pur sang.
De reacties voor beschikbare tuinen en artiesten verloopt snel en soepel. En de dorpsraad omarmt ook wederom deze derde editie van deze muzikale belevenis.

Na twee succesvolle edities van Muziek In De Tuin – Hellendoorn kan ook de derde editie niet uitblijven

Zondag 12 juni zal tijdens deze muzikale belevenis weer in vele particuliere tuinen muziek ten gehore worden gebracht door verschillende artiesten. De toegang is gratis voor het publiek.

Onze visie is dat muziek alleen maar mooier wordt als je er samen van kunt genieten.

Elke muzikale act verzorgt meerdere blokken. En het publiek heeft tussendoor de gelegenheid om van tuin te wisselen. De artiesten en gastheren/vrouwen werken vrijwillig mee aan dit muzikale festijn.

Het is weer een divers en prachtig aanbod met meerstemmige arrangementen, the Roaring Twenties door 15-koppige samenstelling, Gypsy-Jazz a la Hot Club de France, Rock en ook jonge talenten.

De werkgroep is nu al trots op het aanbod. Voor muziekliefhebbers pur sang.

De reacties voor beschikbare tuinen en artiesten verloopt snel en soepel. En de dorpsraad omarmt ook wederom deze derde editie van deze muzikale belevenis.

Er is een website beschikbaar van Muziek In De Tuin – Hellendoorn met update informatie over de artiesten, de tuinen, speelschema en locaties vanaf eind mei 2022. Kijk nu alvast wat er komt aan artiesten. Wie weet wat er nog wordt aangevuld.

www.muziekindetuin-hellendoorn.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Hellendoornse Tuinen
Veldmanserve 38
7447 BL Hellendoorn