Dijkerhoeksfeest 2022

Een feest als nooit tevoren!

24 - 26 juni

Met een biertje in je hand lekker kletsen met je vrienden, heerlijk hossen vooraan bij het podium, buiten chillen in de zon terwijl de kids een rondje draaien in de draaimolen of op een loungebank liggen genieten; het kan allemaal op het Dijkerhoeksfeest.

Dijkerhoek viert feest als vanouds.

Het wordt een feest met alles erop en eraan en er is voor elk wat wils dus houd dit weekend vrij in je agenda. Het hele weekend zal de kermis naast de feesttent de kinderen vermaken, maar verder zal elke dag zijn eigen vertier hebben.

Op vrijdag beginnen de kinderen van de basisschool met een circusvoorstelling en 's avonds kunnen de volwassenen zich verkneukelen bij de D.A.T. revue.

Zaterdags start met een optocht om 10.00 uur en de middag barst de strijd om de 'Bonte Paard Bokaal' los. Om even bij te komen is er een country & blues optreden aan het eind van de middag onder de luifel. De zaterdagavond is de avond vol spektakel voor feestvierders uit de hele regio met Disco Boontje & Baby Blue. Baby Blue heeft maar één vereiste voor het repertoire dat ze spelen: zolang de nummers maar geschikt zijn om erop te dansen, te springen én mee te zingen.

Op zondag gaat het gas er een beetje af en kan je genieten van een brunch met muzikale ondersteuning van De Hoolter Korhanen met een speciaal optreden. Voor de kinderen is er een zandbak, kermis en junglekasteel. De middag wordt muzikaal ingevuld door De Rode Beatjes, Boh Foi Toch en Alive, dit maakt dat een ieder zijn muzikale hart kan ophalen en bedenk dan dat de gehele zondag is de toegang gratis!

Voor meer informatie over tijden en entree ga naar de website.

Wanneer

Prijzen

Op zondag is de entree gratis.

Contactinformatie

Feestweide Dijkerhoek
Dijkerhoekseweg
Holten