De Andersons

Een mooiere wereld

8 okt 2022

Gewapend met liedjes, humor en existentiële vragen gaan De Andersons gaat op zoek naar een antwoord. Ze zoeken hun toevlucht bij Astrid Lindgren, de schrijfster die jong en oud wees op het mooie en ongrijpbare in de wereld en die zich inzette voor vrede, gerechtigheid en kinderrechten.

Op haar zestigste klom Astrid Lindgren voor het oog van de camera in een boom, terwijl ze riep: “Er staat nergens in de wet van Mozes dat oude wijven niet in bomen mogen klimmen.”

Volwassenen denken vaak dat vroeger alles beter was, omdat ze toen nog keken als kind: onbevangen, zonder vooroordeel, voordat groepsdruk en faalangst bezit van ze namen. Het leven was een spel. De kunst is zo te blijven leven en zo te blijven kijken. Maar hoe blijf je een levenskunstenaar als je voortdurend struikelt over doemscenario’s?

Gewapend met liedjes, humor en existentiële vragen gaan De Andersons gaat op zoek naar een antwoord. Ze zoeken hun toevlucht bij Astrid Lindgren, de schrijfster die jong en oud wees op het mooie en ongrijpbare in de wereld en die zich inzette voor vrede, gerechtigheid en kinderrechten. Bij haar begint de zoektocht van De Andersons naar dat wat écht waarde heeft, voor hun, voor hun kind, voor iedereen.

De Andersons De Andersons is een duo met Zweedse roots bestaande uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Ze worden vaak geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, hun veelzijdige muzikaliteit, sterke teksten en de hartstocht waarmee ze op het podium staan. Voor ‘Een mooiere wereld ‘werkten ze samen met dichter, schrijver Sjoerd Kuyper.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 16,00

inclusief koffie / thee.

Contactinformatie

Podium Heino
Canadastraat 6
8141 AC Heino