Thijs Kemperink

Halverwege

14 okt 2022

Met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl -met een ongekend hoge grapdichtheid- heeft Thijs Kemperink een groot publiek aan zich weten te binden.

Cabaretier en stand-up comedian Thijs Kemperink is inmiddels een vaste gast in ons theater. En in een mum van tijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

De ‘Bourgondische Tukker uit Albergen’, zoals hij zelf zegt, heeft zich de afgelopen jaren stap voor stap opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl -met een ongekend hoge grapdichtheid- heeft hij een groot publiek aan zich weten te binden. Ook in zijn zesde show gaan die verhalen door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf.

Thijs is 40 geworden. Hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, is het eerst tijd voor een evaluatie. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die maar wat graag hun ongezouten mening over hem zouden willen geven. Maar dat doet Thijs liever zelf!

Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op de ingeslagen weg of moet het toch anders? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat?

Wat Thijs in ieder geval al wel weet: het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige stagiaire. Al rijdt hij wel in een SUV, want dan hoeft hij niet zo laag in te stappen.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,00

inclusief koffie / thee.

Contactinformatie

Podium Heino
Canadastraat 6
8141 AC Heino