OpStap excursie 'Langs de Regge’ bij Velderberg

overmorgen

Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘OpStap’ excursie langs de Regge bij Velderberg (Hellendoorn-Hancate). Meld je aan en ga op woensdag 29 juni om 14.00 mee met onze landschapsgidsen en krijg uitleg over de prachtige flora, fauna en cultuurhistorie langs de Regge.

Het thema ruimte voor de rivier en kans voor plant en dier staat centraal. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzondere vogels, zoals bijvoorbeeld de ijsvogel. Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen.

Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. Stevige, waterdichte schoenen of laarzen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied.

Aanmelden Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Kosten De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,00 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Wanneer

Prijzen

€ 5, - per volwassene
€ 3,00 per kind
Gratis voor donateurs