Wandeling met de boswachter over De Sprengenberg

10 augustus

Wil je meer over de natuur en de geschiedenis van De Sprengenberg weten? Onze boswachter vertrekt tijdens de zomervakantie elke woensdag bij Herberg de Pas. Ga GRATIS mee en ontdek meer over de geschiedenis van het landgoed en de natuur er omheen.

Wil je meer over de natuur en de geschiedenis van De Sprengenberg weten? Onze boswachter vertrekt tijdens de zomervakantie elke woensdag bij Herberg de Pas. Ga GRATIS mee en ontdek meer over de geschiedenis van het landgoed en de natuur er omheen. .

Elke woensdagochtend om 11:00 uur in de zomervakantie gaat onze boswachter op stap. Tussen 13 juli en 31 augustus kun je meewandelen.

We vertrekken vanaf het historische erf bij Herberg de Pas voor een tocht van ca. 1,5 uur. Ga GRATIS mee en ontdek meer over de geschiedenis van het landgoed middenin het heidelandschap van De Sprengenberg. Je hoort onderweg prachtige verhalen over o.a. de Palthetoren en de heide.
Is de haan op de Palthetoren eigenlijk wel een haan? 

Een vrije gift voor onze natuur wordt enorm gewaardeerd.

Tips voor deze excursie Trek goede wandelschoenen aan neem een flesje water mee. Controleer jezelf op teken na een bezoek aan de natuur.

Wanneer

-

Contactinformatie

De Sprengenberg, Herberg De Pas
Molenweg 2
7448 RE Haarle