Oostermaetloop Lettele

Onderdeel van de Sallands Cross Circuit

vandaag

Op zaterdag 3 december is Lettele weer het centrum van hardlopend Salland. De Oostermaetloop
wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en is één van de tien wintercrosslopen van het
Sallands Cross Circuit. Doe weer mee!

Over enkele weken staat de Oostermaetloop weer klaar voor de start! Op zaterdag 3 december is Lettele weer het centrum van hardlopend Salland. De Oostermaetloop wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en is één van de tien wintercrosslopen van het Sallands Cross Circuit. Doe weer mee!

De Oostermaetloop kent vier afstanden: 1, 2, 5 en 10 kilometer. Ook dit jaar geven de pieten het startschot aan de honderden hardloopliefhebbers. Het parcours voert je dwars door het natuurgebied De Oostermaet heen. Taart en pepernoten Bij de Oostermaetloop gaat het vooral om gezelligheid en plezier. Je kunt genieten van de loopsport.

Ook heeft Sinterklaas een paar Pieten naar Lettele gestuurd om te assisteren bij de Oostermaetloop. Ze nemen extra veel pepernoten mee voor de kinderen en zorgen voor een gezellige warming-up. Doe daarom mee! Laat zien wat je kan! Schrijf je in.

Iedereen kan meedoen aan de 5 of 10 kilometerloop! Voor kinderen tot 9 jaar is er een speciaal parcours van een kilometer. Jeugd tot 15 jaar kan meedoen aan de 2 kilometerloop. De starttijden en het inschrijfgeld vind je op www.sallandscrosscircuit.nl. Inschrijven kan tot 3 december, een half uur voor aanvang van de desbetreffende afstand. Inschrijven via www.mijninschrijving.nl. Let op: je kunt niet meer na inschrijven op papier, alleen digitaal via de app of website van mijninschrijving.nl! Informatie op www.facebook.com/oostermaetloop of mail naar oostermaetloop@hotmail.com.

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 8,00

Contactinformatie

De Spil
Sportweg 1
7434 RZ Lettele