Tim Akkerman & The Ivy League gaan terug naar de tijd van MTV-Unplugged

26 november

Tim Akkerman is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. In zijn nieuwe theatertour gaat hij samen met zijn band The Ivy Leuague terug naar de tijd van MTV-Unplugged.

De veelzijdigheid van muzikant Tim Akkerman is al meer dan 20 jaar te bewonderen. Van stevige rock tot compleet akoestisch. Via de muziek van Buddy Holly naar zijn grote held Bruce Springsteen tot vele nieuwe, eigen songs. Wat die twee decennia muziek gemeen hebben, is dat Tim altijd streeft naar een pure en muzikale avond op het hoogste niveau.
Een ode aan de rock muziek, zijn muzikale helden en aan zijn publiek dat houdt van alle mogelijke smaken.

De veelzijdigheid van de muzikant Tim Akkerman is een begrip in de Nederlandse muziekwereld. Al meer dan 20 jaar bedient hij het publiek met stevige rock, maar ook compleet akoestische sets. Van de muziek van Buddy Holly of zijn grote held Bruce Springsteen. Tim Akkerman weet zich muzikaal perfect te uiten.

Iconische muziekprogramma van MTV
In deze theatertour neemt hij, samen met zijn band The Ivy League, het publiek mee terug naar de tijd van MTV-Unplugged. Het iconische muziekprogramma van MTV dat met name in de jaren ’90 ongekend populair was. Muzikanten en bands als Eric Clapton, Nirvana, Alanis Morissette, Pearl Jam, Bob Dylan en andere grootheden deden maar wat graag mee in dit programma, waarbij zij hun songs in een akoestische setting speelden. Tim Akkerman laat deze tijd herleven met de mooiste songs uit zijn eigen oeuvre, op een intieme en breekbare wijze gebracht met leuke anekdotes en ontroerende verhalen.

Ode aan de rock muziek
Tim Akkerman & The Ivy League brengen een ode aan de rock muziek en muzikale helden. En show dat het best omschreven kan worden als een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 23,50
CJP prijs
€ 21,00

Contactinformatie

ZINiN Theater
Willem Alexanderstraat 7
7442MA Nijverdal