Camini "het natuurlijke leven" - 16 km | Pelgrimleiders

29 april

Een eendaagse pelgrimswandeling in het mooie buitengebied van Deventer waar je al wandelend lessen uit het natuurlijke leven opdoet.

Om 9.00 uur word je ontvangen bij BrasKoer in Lettele met koffie/thee en taart. Om 9.30 starten we de wandeling door de prachtige natuur richting het rustpunt bij het boerenerf "De Lang Pier". We wandelen daarna verder door het bos en langs boerenerven naar Heerlijkheid Linde voor een heerlijke lunch. Ook hier laten we ons weer inspireren over lessen uit het natuurlijke leven. Na de lunch wandelen in het mooie buitengebied van Deventer richting het rustpunt "De Melkbrouwerij". Daarna lopen we weer richting BrasKoer en eindigen de wandeling met een moment van stilte en muziek in de Heilige Nicolaaskerk in Lettele. Deze Camini heeft een aantal verrassingen onderweg. En je wordt uitgedaagd om de levenslessen die in "het natuurlijke leven" zitten voor je eigen leven te overdenken. Wat leert dit mij?

Annulering Camini: minimaal 24 uur voor aanvang. Het volledige bedrag wordt dan terug gestort. Voor de Camino Portugues reis gelden specifieke annuleringsvoorwaarden. Deze worden u toegezonden.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 39,00

Contactinformatie

Restaurant Bras-Koer
Bathmenseweg 18
7434 PV Lettele