Streekmarkt Rijssen

Kom en proef de streek

13 mei 2023

Ontmoet op de Streekmarkt Rijssen ambachtelijke leveranciers uit de streek die vol passie en trots hun kwaliteitsproducten maken en telen. Als bezoeker kan je hier genieten van al het lekkers dat de omgeving te bieden heeft.

Ruik, proef en geniet van de bijzondere streekproducten uit Rijssen-Holten en aangrenzende buitengebieden. De Streekmarkt Rijssen is de plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Struin over de gezellige markt met authentieke producten. Van boerenkaas tot mooi kalfs- en lamsvlees, van ambachtelijk ijs tot bakmixen van de molen en zelfgebrouwen bieren. Authentiek en verantwoord gaan hier altijd hand in hand. Ga jij naar huis met een tas vol ambachtelijke lekkernijen?

Ontdek en neem mee naar huis

De Streekmarkt Rijssen wordt gehouden in het centrum van Rijssen: rondom de fontein en verderop op het Hoge Wal Plein. Deze streekproducenten kan je ontmoeten op de streekmarkt:

Ook GroenDoen en het Internationaal Brandweermuseum zijn te vinden op de Streekmarkt Rijssen. Het Brandweermuseum neemt allerlei brandweerspulletjes mee én kinderen kunnen een ritje maken in de brandweerwagens! Daarnaast is er livemuziek van de Tukkerladies & Men en de vier swingende topmuzikanten van Dixielandband spelen leuke muziek. Voor kinderen van twee tot zeven jaar is er een tot minidraaimolen omgebouwde bakfiets. Klim op de rug van Domdim de Olifant, Zine Zwaan, Pjerke Paard of Swali Struisvogel en maak een ritje door het centrum. Al trappend speelt muzikant Johan de circusknecht de vrolijkste deuntjes op zijn accordeon. Natuurlijk kan tijdens of na het shoppen een hapje worden gegeten of iets worden gedronken bij de lokale horeca. Parkeren op één van de vele parkeerplaatsen rond het centrum is gratis.

Wanneer

-

Contactinformatie

Centrum Rijssen
Haarstraat 44
Rijssen