Holland Dance Festival: explosieve en energieke dans in ZINiN Theater

Maak kennis met de dans-sterren van morgen

10 mrt 2023

Aanstormende danstalenten, vol explosiviteit en energie. Met trots laat Holland Dance Festival het theaterpubliek kennismaken met de sterren van morgen. Spraakmakende danstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans.

De passie en energie zullen van het podium spatten. Passie en energie spatten van het podium ‘Talent On The Move’ toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door de danstalenten van Codarts Rotterdam. Het is een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, ieder jaar anders, en nu al meer dan tien jaar.

Dansen van internationale topchoreografen
Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Een aanstekelijke show op zeer hoog niveau.

Kaarten reserveren
Kaarten zijn online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,50
CJP prijs
€ 17,00

Contactinformatie

ZINiN Theater
Willem Alexanderstraat 7
7442MA Nijverdal