Eerbetoon aan The Everly Brothers in ZINiN Theater

Avond vol met hits en anekdotes

25 mrt 2023

Na het gigantische succes van ‘The Wieners play The Everly Brothers’ in 2021 komen de meestervertolkers van Don en Phil Everly met een tweede deel. In de zomer van 2021 speelden The Wieners het Openluchttheater Nijverdal plat en nu zijn ze met ‘Part II’ op zaterdag 25 maart te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal.

De grote hits van The Everly Brothers komen allemaal voorbij, afgewisseld met mooie anekdotes uit hun leven. Een waardig eerbetoon aan dit legendarische duo.

Grote hits en anekdotes
Grote hits passeren deze avond de revue: ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bye Bye Love’ en ‘All I Have To Do Is Dream’. Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock-‘n-roll band The Wieners. De muzikanten weten mooie anekdotes te vertellen uit het leven van Don en Phil Everly en over het ontstaan van de nummers. De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, via de internationale doorbraak in 1957 tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80.

Invloedrijker dan Elvis Presley
The Everly Brothers maakte furore met hun rock-‘n-roll en countrymuziek. De broers uit Chicago scoorden wereldwijd grote hits. Legendarisch artiesten als The Beatles en The Beach Boys beschouwden The Everly Brothers als een voorbeeld en ook voor Simon & Garfunkel waren ze een grote inspiratiebron. Muziekmagazine Rolling Stone schreef: “The Everly Brothers, die misschien wel invloedrijker waren dan Elvis Presley, mixte country met de opkomende jaren 50 rock-‘n-roll”.

Kaarten reserveren
The Wieners laten de muziek van The Everly Brothers klinken als Don en Phil in hun grote jaren. Een must-see voor de muziekliefhebber. Kaarten zijn online te reserveren via zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 20,00

Contactinformatie

ZINiN Theater
Willem Alexanderstraat 7
7442MA Nijverdal