Stripboekenbeurs in de Lebuïnuskerk

Zaterdag 1 april 2023

1 apr 2023

Neem een kijkje in de springlevende en dynamische wereld van het beeldverhaal en kom op zaterdag 1 april 2023 naar de eenentwintigste Oost-Nederlandse
Stripboekenbeurs in de Lebuïnuskerk in het centrum van Deventer. Je bent welkom van 10:00 tot 16:00 en de toegang is gratis!

Meer dan 70 striptekenaars, stripwinkels en stripverkopers uit binnen en buitenland vullen de kerk met nieuwe en tweede hands strips en brengen je op de hoogte van de laatste feitjes en weetjes uit stripland. Er worden diverse nieuwe albums gepresenteerd en tekenaars signeren hun albums.

Oost Nederlandse Stripboekenbeurs
Op zaterdag 4 april is het zo ver. Dan is de Lebuïnuskerk in Deventer het decor van de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs. Van 10:00 uur tot 16:00 uur ben je welkom om rond te neuzen tussen de stripalbums.

Wat is er allemaal te doen?
Uitgevers, stripspeciaalzaken en vele anderen verkopen nieuwe en tweedehands albums. Er zijn striptekenaars uit Nederlands, België en zelfs uit Deventer aanwezig om hun albums te signeren en te voorzien van een mooie tekening. Net als vorig jaar is er een speciale beursuitgave. Ook zijn er workshop en voor kinderen is er van alles te doen. Speciaal voor dit evenement maakte striptekenaar Johan Neefjes een prachtige poster van de Lebuïnuskerk.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.stripbeurs.eu voor het allerlaatste nieuws.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Lebuinuskerk
Grote Kerkhof 38
7411 KV Deventer