Meet and greet met Hans de Bruijn

KunstApart

18 mrt 2023

Op zaterdag 18 maart organiseert galerie KunstApart in Deventer een meet and greet met kunstenaar Hans de Bruijn. De kunstenaar zal aanwezig zijn van 15.00 tot 17.00 uur.

Tot 15 april zijn er werken van Hans de Bruijn te zien bij de galerie onder de naam "Hans de Bruijn Apart". Naast het onderwerp van zijn werken, is ook de keuze van verf en zijn passie voor de expressieve kracht van de verf belangrijk voor hem.

Hans de Bruijn schildert in de expressionistische traditie en bewerkt de smeuïg dikke verf met kwast en mes om een visionair beeld te creëren vanuit de chaos van de beweging. Tijdens de meet and greet kunt u genieten van een drankje terwijl u kennismaakt met de kunstenaar. Mocht u verhinderd zijn op 18 maart, dan kunt u de galerie ook bezoeken op elke donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag. Meer informatie is te vinden op www.kunstapart.nl.

Tijdens deze expositie zijn er twee giclees te koop van grote werken van Hans de Bruijn in een oplage van 10. De afmeting van de giclees is 90 x 81 cm en het zijn luxe prints op Hahnemühle Agave 290 gsm papier. Kom langs bij galerie KunstApart en laat u verwonderen door de schilderijen van Hans de Bruijn.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Kunstapart
Nieuwstraat 77
7411 LK Deventer