‘Natuur als leidraad’ bij galerie DNA en een evenement op zaterdag 18 maart

16 maart - 9 apr 2023

Kom eens (opnieuw) binnen bij galerie DNA en stap in een betoverende wereld van "Natuur als leidraad". Deze nieuwe expositie neemt je mee op een zintuiglijke reis door een prachtige en natuurlijke wereld. Ontdek de geurkunst van Claudia de Vos, de keramiek van Liesbeth Hensels en de schilderijen en kinetische kunst van Patricia Achenbach- Veira.

Galerie DNA in Deventer is de ideale locatie voor deze bijzondere tentoonstelling, waar je wordt omringd door de schoonheid van de natuur en de verbeelding van getalenteerde kunstenaars. Laat je meevoeren door de geur van Claudia's unieke creaties, die je zintuigen prikkelen en je verbeelding doen ontbranden. Bewonder de keramiek van Liesbeth Hensels, waarbij de natuurlijke elementen van de aarde tot leven komen in haar creaties. En dompel jezelf onder in de schilderijen en kinetische kunst van Patricia Achenbach- Veira, waarbij de kleuren van de natuur samensmelten.

De tentoonstelling "Natuur als leidraad" is niet alleen een visueel en geurig feest, maar biedt ook een diepere betekenis en boodschap. De kunstenaars laten zien hoe belangrijk het is om de natuur te respecteren en te koesteren, en hoe we kunnen leren van de schoonheid en kracht van de natuur.

Mis deze kans niet om de wonderen van de natuur te ontdekken door de ogen van getalenteerde kunstenaars. Kom langs bij galerie DNA en ontdek de verborgen betekenis van de natuur als leidraad voor kunst en leven.

Tijdens deze expositie zijn ook de kunstwerken van galeriehouder Anneke Mensink en vaste exposant Noëlla Moen te zien.

Op zaterdag 18 maart van 13.00 tot 16.00 uur bundelen galerie DNA en CaroArt Gallery (Golstraat 7) hun expositiekrachten. Die middag zijn zowel geurkunstenaar Claudia de Vos als Joke Zonneveld met haar ‘ocean drums’ aanwezig. Het wordt in beide galerieën een zintuigelijke kunstbeleving, dus kom RUIKEN – HOREN – VOELEN en KIJKEN!

Expositie van Patricia Achenbach-Veira, Liesbeth Hensels en Claudia de Vries Periode: 16 maart t/m koopzondag 9 april 2023 galerie DNA, Golstraat 9 in Deventer, zie www.galeriedna.nl OPEN: do. t/m za. 12.00 - 16.00 uur en eerste koopzondag van de maand. Ook 2e Paasdag geopend.

Wanneer

16 mrt - 9 apr 2023
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Contactinformatie

galerie DNA
Golstraat 9
7411 BN Deventer