Held&Run

Word jou favoriete superheld!

21 mei 2023

Altijd al een superheld willen zijn? Net als Superman, Mega Mindy, je favoriete disneyprinses of PAW Partrol de wereld mooier maken? Doe dan mee met de Kinderhulp Held&Run in Deventer op 22 mei 2022!

Verkleed als superheld leg je samen met je vader, moeder, opa, oma, buurman, tante of oppas een tocht van 1,5 of 4 kilometer af. Dwars door de straten van Deventer. Onderweg gaan jullie de strijd aan met uitdagende hindernissen en schurken. Zo beleef je samen de mooiste avonturen én zamel je geld in voor hulp aan kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.

De Held&run is een actie van Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Met ook een eigen fiets, een goed paar passende schoenen, nieuwe bril, zwemlessen of een eigen bureautje voor huiswerk. Zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

De Kinderhulp Held&run vindt plaats op zondagmiddag 22 mei 2022 in het centrum van Deventer. De sponsorloop start en finisht op de Brink in Deventer.

  • Het programma start om 13 uur en duurt tot uiterlijk 17 uur.
  • De superhelden starten in wisselende tijdsblokken na een feestelijke warming up.
  • Per tijdvak reikt de jury na afloop van de sponsorloop prijzen* uit voor het meest creatieve superheldenoutift én de superheld met het grootste sponsorbedrag.
  • Tijdens de Heldenrun vieren we een gezellig superheldenfeestje op de Brink. Er is muziek, je kunt knutselen, een gave foto maken of een mooie (glitter!)tattoo laten zetten. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van kinderen die meelopen zijn ook van harte welkom om hieraan mee te doen.

Meer informatie over het programma en de starttijden volgt binnenkort. Als je je hebt ingeschreven, houden we je in aanloop naar het evenement per e-mail op de hoogte.

Dus schrijf je in voor de Held&run, laat je heldendaden sponsoren en help kinderen in armoede. Want samen zijn we supersterk!

Inschrijven kan t/m vrijdag 13 mei!

Wanneer

-

Prijzen

1,5 km - Volwassenen - €15.00
4,0 km - Volwassenen - €15,00
1,5 km - Kinderen - €5,00
4,0 km - Kinderen - €5,00

Contactinformatie

De Brink