Thijs Kemperink

Halverwege - Reprise

24 nov 2023

We hebben hem al vaak in ons theater mogen ontvangen; de in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink. Stap voor stap heeft hij zich opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Inmiddels heeft Thijs met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl een groot publiek aan zich weten te binden. En die verhalen gaan door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf.

Thijs is 40 geworden. En hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Maar voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil hij samen met zijn publiek in Holten eerst de eerste 40 jaar evalueren. Er zijn genoeg mensen die ongevraagd hun ongezouten mening geven over hem. Maar dat doet Thijs toch liever zelf!

Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het toch anders? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat?

Wat Thijs in ieder geval al wel weet; het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige stagiaire. Al rijdt hij wel in een SUV, want dan hoeft hij niet zo laag in te stappen.

Klik hier voor je kaartje

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50

LET OP! Vroegboekactie, 6 halen, 5 betalen geldig van 12 t/m 31 mei.

Contactinformatie

Kulturhus Holten
Smidsbelt 6
7451BL Holten