Outdoorkamp Heino

De leukste activiteiten voor kids

16 - 19 jul 2023

Klim en klauter hoog in de lucht en vaar op een zelfgebouwen vlot. Deze vakantie gaan we op avontuur! Lekker veel bewegen in de buitenlucht en dan ’s avonds met je nieuwe vrienden dansen in de disco op het kampterrein. Het worden de leukste dagen van de zomer!

Activiteiten

Fotospeurtocht We verblijven op een heel gaaf vakantiepark waar van alles te beleven is. Maar wat zit er nou eigenlijk allemaal? Dat ga je ontdekken tijdens de fotospeurtocht, de leukste manier om met elkaar het terrein te verkennen! Weet jij met je groepje alle vragen te beantwoorden?

Klimparcours Op 5 meter hoogte hangt tussen de bomen een touwenparcours met allerlei hindernissen. Jullie gaan al klimmend en klauterend proberen de overkant te halen. Vind je het te spannend, zo hoog? Geen probleem, dan doe je gewoon de lage route. Daar is het net zo leuk klimmen maar dan minder hoog boven de grond.

Zwemmen

Het park heeft een eigen zwembad, dus daar gaan we natuurlijk ook even een duik nemen. We kunnen er zo naartoe lopen want het is heel dichtbij onze accommodatie. Ook handig: het zwembad is overdekt, dus ook bij minder mooi weer kunnen we gewoon gaan zwemmen!

Teamsporten met een twist

Voetbal, trefbal, rugby, volleybal… deze sporten ken je vast wel. Maar wij doen het vandaag nét even anders. De Vinea-reisleiding geeft overal een eigen draai aan. Dat maakt deze teamsporten extra leuk!

Vlotten bouwen Varen op een vlot dat je zelf gebouwd hebt, is dat niet vet? Moet ‘ie natuurlijk wel goed blijven drijven! Met een groepje ga je aan de slag met touwen, palen en tonnen. Je leert hoe je alles zo aan elkaar vastmaakt dat het stevig genoeg is om mee te varen. Is jullie vlot klaar, dan is het tijd voor de grote test: halen jullie droog de overkant?

Disco

We gaan dansen, zingen en springen! Op het park is er namelijk een echte disco. Dé plek voor een feestje met zijn allen! Laat je dansmoves zien op de dansvloer of zing lekker mee met de leukste liedjes. De gekleurde lichten en bar waar je lekkers kan halen maken het helemaal af. Om het nog vetter te maken: binnen in de disco staan een paar bussen van vroeger. Dat is nog eens een gaaf decor voor een feestje!

En verder…

Op het park van Summercamp Heino is zoveel leuks te doen dat je je echt nooit hoeft te vervelen. We kunnen bijvoorbeeld naar het zwembad of het meertje om lekker te gaan zwemmen en er is ook een minigolfbaan. Natuurlijk weet onze reisleiding ook nog een heleboel leuke buitenspellen die we kunnen doen, zoals Levend Stratego en Crazy 88. En wat dacht je van een gezellig avondje bij het kampvuur?

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 399,00

voor 4 dagen all inclusief eten, drinken en overnachten

Contactinformatie

Summercamp Heino
Schaarshoekweg 1
8131RE Wijhe