Improvisatietheater in de bibliotheek

25 mei 2023

Op donderdagavond 25 mei kun je genieten van improvisatietheater in de Bibliotheek Deventer. Vier spelers van de theatergroep Ja!Theater spelen dan de voorstelling ‘Kolonisten’. Elke voorstelling is eenmalig, het is een unieke lange vorm van improvisatietheater.

In 'Kolonisten' nemen vier spelers je mee op een geheimzinnig avontuur. De voorstelling heeft een algemeen verhaal, maar elke speler heeft ook een eigen verhaal met geheimen die verborgen blijven voor de andere spelers. Het verhaal en de geheimen worden pas onthuld vlak voordat de voorstelling begint, zowel voor de spelers als voor het publiek. Bereid je voor op verrassende scènes vol intrige, wanneer de geheimen tijdens het spel onvermijdelijk aan het licht komen.

Onvoorspelbaar
Het unieke aan deze voorstelling is dat de spelers alleen hun eigen geheimen kennen en de rest van het verhaal ter plekke ontdekken en improviseren. Dit zorgt voor een dynamische en onvoorspelbare avond vol onverwachte wendingen. Voor de improvisatiekenners, dit is een voorstelling volgens het Nachtgasten-format. Deze voorstelling is ter ere van het tienjarig bestaan van Ja!Theater, daarom trakteren wij op het pauzedrankje.

Praktische informatie
Tickets voor ‘Kolonisten’ à €10,- zijn te verkrijgen via kaarten.jatheater.nl. De voorstelling start om 19.45 uur in de Theaterzaal van Bibliotheek Centrum. De zaal gaat om 19.15 uur open. Meer informatie over Ja!Theater is te vinden op www.jatheater.nl of www.facebook.com/jatheater.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

Contactinformatie

De Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18
7411PK Deventer