Einder

klassiek concert

26 november

Een zangeres, een accordeonist en een pianiste. Samen op zoek naar de Einder. Liederen en muziek van dromerige vergezichten, oneindige bewegingen, hartekreten, zacht fluisterende schoonheid en vleugjes humor. Muziek van o.a. Schubert, Chausson, Bernstein en Campogrande.

De musici als solist, als duo's en uiteraard als trio.​

Gertie Bruin Met 40 jaar ervaring op het podium in vele verschillende genres en muzikale stijlen beschikt accordeonist Gertie over een rijk palet. Hij werkt graag en regelmatig samen met andere musici, vocalisten en koren. Daarnaast is hij actief als docent accordeon en dirigent van accordeonorkesten.

gertiebruin.nl

Elizabeth Kooy De zangeres interesseert zich voor zeer uiteenlopend repertoire, maar heeft natuurlijk wel haar eigen interesse en specialisme: zeer oude en zeer nieuwe muziek. De muziek uit de Renaissance, de Barok en Modern-klassieke muziek liggen haar erg goed. Ze heeft een passie voor het over het voetlicht brengen van weinig uitgevoerde werken zoals liederen van Constantijn Huygens, Chris Fictoor, Amy Beach, Steve Reich en Gubaidulina.

Sopraan.frl

Nynke Eekhof Zij studeerde piano aan het Gronings Conservatorium bij Maria Stroo en Akke Ferguson. Na het voltooien van haar opleiding Uitvoerend Musicus vervolgde zij haar studie bij Ferenç Rados aan de Franz Liszt Academie in Boedapest. Verder nam zij nog lessen bij Marja Bon en Roberto Szidon. De pianiste is geboeid door het combineren van verschillende kunstdisciplines.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,00

inclusief koffie/thee en koekje

Contactinformatie

Cultuur Centrum De Maalderij
Canadastraat 6
8141 AC Heino