Bijeenkomst over AI en ChatGPT

12 februari

Bent u klaar om een blik in de toekomst te werpen? In deze bijeenkomst verkennen we de snel evoluerende wereld van Kunstmatige Intelligentie (AI) en ChatGPT.

We staan stil bij de razendsnelle ontwikkeling van deze tools en hoe deze evolutie ons kan leiden naar een toekomst waarin de impact van AI en ChatGPT onmiskenbaar zal zijn in ons dagelijks leven en werk. Deze bijeenkomst is erop gericht te laten zien dat, zelfs als AI nu nog geen directe raakvlakken heeft met uw leven of werk, de kans groot is dat dit in de nabije toekomst wel het geval zal zijn.

De bijeenkomst wordt geleid door Dennie Pasman, mede-eigenaar van Vsee Search Marketing. Zijn expertise en enthousiasme voor AI zullen u door de mogelijkheden en toekomstige toepassingen van deze technologieën leiden.

Wat kunt u verwachten?

  • Inzicht in de huidige en toekomstige mogelijkheden van AI en ChatGPT
  • Voorbeelden van de synergie tussen verschillende AI-tools
  • Tips voor het effectief communiceren met ChatGPT, met een focus op de kunst van het vragen stellen

Ongeacht uw huidige kennisniveau van AI, deze bijeenkomst biedt waardevolle inzichten over hoe AI en ChatGPT steeds relevanter worden in verschillende aspecten van ons leven.
Een interessante bijeenkomst dus voor ondernemers, inwoners van Deventer en andere geïnteresseerden. Als altijd is er ruim tijd voor uw vragen.
U bent voor deze bijeenkomst welkom in zalencentrum De Lindeboom te Schalkhaar, vanaf 17:45.

Programma:
18.00 – Diner (voor eigen rekening)
19.00 – Koffie / inloop (aangeboden door de Bergenvaarders)
19.30 – Welkomstwoord door onze President
19.40 – “ChatGPT: Hype of Gamechanger" door Dennie Pasman
20.30 – Netwerkborrel

Onze huisregels:
Een ieder is welkom, gratis toegang, wel graag voor de maaltijd z.s.m. aanmelden bij de organisatie (via deze link of via info@bergenvaarders.nl) opdat ruimte en consumpties zijn af te stemmen op de opkomst.

Er is vast veel te verhalen, we verheugen ons op uw komst.

Spijs en borrel is voor eigen rekening. De koffie voorafgaand aan de bijeenkomst wordt u aangeboden door Sociëteit der Bergenvaarders. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan via onze website.
Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. U bent al donateur vanaf 25 euro per jaar. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.
De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

De Lindenboom
Lindeboomsweg 1A
7433BH Schalkhaar