DRW Run Bike Run

7 nov 2021

De 19e DRW RUN BIKE RUN en de 11e DRW Kidsrun te Nijverdal op zondag 7 november 2021.

Zondag 7 november 2021 wordt er door DRW MOOD Studios bij zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg in Nijverdal voor de 18e keer de DRW RUN-BIKE-RUN over de prachtige Sallandse Heuvelrug georganiseerd.

Het betreft een wedstrijd onder auspiciën van de Nederlandse Triathlonbond, die geschikt is voor zowel wedstrijdatleten als recreanten. Er moet eerst 5 km gelopen worden daarna 20 km mountainbiken en tot slot 2,5 km lopen.

Er is ook een apart duo-klassement, waar één persoon het lopen voor zijn/haar rekening neemt en de ander het fietsgedeelte. De voorinschrijving loopt zeer goed. Er kan worden ingeschreven via www.mijninschrijving.nl

Voor meer informatie, www.drw-runbikerun.nl of bel 06-27856883 Startnummers kunnen worden afgehaald in Grand Café “de Lagoon” bij zwembad Het Ravijn, Piet Heinweg 16 te Nijverdal, vanaf 11.00 uur. In het zwembad zijn kleedkamers en douchegelegenheid aanwezig.

Het dragen van een helm is verplicht. De start van de Run Bike Run vindt vanaf 12.30 plaats op de ligweide van zwembad ‘Het Ravijn’. Voor elke deelnemer is er een herinnering. Speaker is Henk Borgmeijer! Verder wordt er voorafgaand aan de Run Bike Run de 11e DRW Kidsrun georganiseerd voor kinderen t/m groep 8 van de basisscholen. De start hiervan is vanaf 11.15 uur.

Alle kinderen in de gemeente Hellendoorn zijn hierover geïnformeerd via hun school. De afstand is 1 km. Na afloop krijgen alle kinderen een medaille, supermarkt Jumbo uit de Kruidenwijk heeft drinken en iets lekkers ter beschikking gesteld en de deelnemende kinderen kunnen na afloop gratis zwemmen in het Ravijn!

De organisatie vraagt indien mogelijk om voor in te schrijven via www.mijninschrijving.nl Op de dag zelf kan er ook nog worden ingeschreven tot uiterlijk een half uur voor de start. Hier moet 0,50 euro extra voor betaald worden. Voor meer informatie, www.drw-runbikerun.nl of bel 06-27856883

Wanneer

Contactinformatie

Zwembad het Ravijn
Piet Heinweg 16
7441GZ Nijverdal