EtalageKunstRoute Holten

Oktober 2021

02 - 30 okt 2021

Tijdens de EtalageKunstRoute, die gehouden wordt van 2 oktober tot en met 30 oktober, is er veel kunst te zien van Holtense amateur- en beroepskunstenaars.

De leden van de Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) laten voor de 12e keer op verschillende plaatsen in Holten hun kunstwerken zien. Dat begint in het Kulturhus. In de expositieruimte Kunstplaza is de thema-expositie 'Door-kijkje' te zien. In de Nagelhoutzaal exposeren leden van de VHBK hun favoriete of mooiste kunstwerk onder de noemer 'Van de bovenste plank'. Verder worden in ruim 30 etalages in het centrum van Holten kunstwerken tentoongesteld.

Over de EtalageKunstRoute

De EtalageKunstRoute is twaalf jaar geleden ontstaan door gebrek aan expositieruimte voor de Holtense kunstenaars. De EtalageKunstRoute is ongeveer 1,5 kilometer lang en kan zowel wandelend als fietsend worden afgelegd. De route begint en eindigt in het Kulturhus. Een kleurige flyer met alle informatie en de te wandelen of te fietsen route is vanaf begin oktober gratis verkrijgbaar in het Kulturhus.

De EtalageKunstRoute is van 2 t/m 30 oktober, de exposities van 2 oktober t/m 27 november, op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Wanneer

2 okt - 30 okt 2021
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Contactinformatie

Centrum Holten