Workshops zijde schilderen

Beschilder je eigen unieke zijden sjaal

gisteren

Ontdek de creativiteit in jezelf en de verrassende mogelijkheden van het experimenteel zijde schilderen.

Je leert wat de effecten zijn van het werken met diverse transparante lagen, het laten vloeien, maar ook stoppen van de verf. Je maakt kennis met het werken met kwasten, sjablonen, stempels en ander gereedschap. Maar bovenal leer je om intuïtief het witte zijden vlak te vullen met kleur en vorm. Iedere cursist heeft de beschikking over een frame waar de zijde op gespannen wordt. Je hoeft niet te kunnen schilderen of verstand te hebben van kleur en je hebt ook geen ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan deze workshops. Het is vooral heel leuk en ontspannend om te doen, met prachtige resultaten. De workshops worden gegeven door Ellen Bakker in haar winkel/werkplaats Colorsofellen in de Broederenstraat 23. In het centrum van Deventer. Op loopafstand van het station en de Centrum parkeergarage.

Je begint met het oefenen van technieken op een kleine zijden sjaal van 55x55 cm. De rest van de dag ga je werken aan een mooie grote sjaal, stof voor kleding/interieur of meerdere kleine sjaals.

De kosten zijn € 95,00 per persoon, inclusief een zijden sjaal van 55x55 cm, 240 ml zijde verf, het fixeren van de zijde en koffie/thee met wat lekkers. De zijde die je in de middag gebruikt komt hier nog bij (± euro 10,00-20,00).

De workshops zijn van 10.00-16.30 uur.
21 oktober
4, 5, 18 november
2, 3, 16, 17 en 30 december
Andere data in overleg.

Meer informatie op de website van Colors of Ellen. Hier kun je ook een uitgebreide folder downloaden.
Mail info@colorsofellen.com of bel 06-53402796

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 95,00

Contactinformatie

Colors of Ellen
Broederenstraat 23
7411 LA Deventer