Amsterdams Kleinkunst Festival

Finalistentournee

27 november

Kom, geniet en maak kennis met de theatertalenten van de toekomst! De AKF finalisten staan te trappelen om hun finaleprogramma te tonen.

Na een intensieve voorselectie, Keep an Eye Masterclasses, een landelijke try-out tournee, halve finales en de zinderende finale, presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de drie finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2021: Noob met Isabelle Kafando en Laura Bakker (winnaar AKF 2021 en Publieksprijs), Farida Laan (Shaffy Cheque) en Ramon Chatrer.

Noob

De winnaars van AKF 2021, Laura Bakker en Isabelle Kafando, weten het publiek met hun gekte steeds een andere richting op te duwen. De jury zag ‘een ontroerend komisch duo dat opvalt met soms schaamteloze teksten en het snelle schakelen tussen verschillende rollen en scènes.’

Farida Laan

Farida Laan was lange tijd danseres en cartoonist. Ze was de stilte van haar atelier zat, gooide haar schilderijen weg en schreef een theaterprogramma. Haar personage speelt zich af in een bunker en bos waar ze krankzinnige figuren en dieren aantreft.

Ramon Chatrer

Cabaretier Ramon Chatrer wordt naast zijn voorstelling vooral geroemd om zijn mooie diepe stem waarmee hij prachtig zingt op knap gecomponeerde nummers met mooie melodieën en harmonische wendingen.

Tickets

Kom naar het AKF festival in Kulturhus Holten. Tickets bestel je eenvoudig online of kom naar de Infobalie. Check vooraf aan het evenement de geldende maatregelen van de overheid.

Bestel eenvoudig je tickets

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,75

Contactinformatie

Kulturhus Holten
Smidsbelt 6
7451BL Holten