(AFGELAST) Lisa Jacobs & The String Soloists

Van barok tot de huidige tijd

3 december

The String Soloists is een ensemble van veertien strijkers onder leiding van artistiek leider Lisa Jacobs. Zij verzorgen een heerlijke avond vol klassieke meesterwerken.

Lisa Jacobs

Nederlands violiste Lisa Jacobs wordt geroemd om haar gepassioneerde, meeslepende en virtuoze spel, verrassende programma's en podiumpresentatie in combinatie met haar frisse uitstraling.

Op pas 17-jarige leeftijd maakte Lisa haar succesvolle debuut met het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly en speelde sindsdien meerdere malen in alle grote concertzalen van Nederland en verder over de hele wereld, zowel in kamermuziekverband op festivals, en als soliste met vele orkesten en gerenommeerde dirigenten, waarbij zij steevast door zowel het publiek als de pers met open armen wordt ontvangen.

The String Soloists

The String Soloists is een dynamisch internationaal strijkersensemble. Opgericht in 2015 in Amsterdam bestaat het ensemble uit 14 strijkers, die concerteren onder leiding van concertmeester Janneke van Prooiien en artistiek leider Lisa Jacobs. De keuze zonder dirigent te spelen vergt een grote inzet van alle musici afzonderlijk. Het ensemble bestaat dan ook uitsluitend uit musici die naast hun betrokkenheid bij The String Soloists allen actief deelnemen aan het internationale muziekleven als kamermusicus of als solist. Sinds de oprichting heeft het ensemble reeds veelvuldig geconcerteerd in de grote zalen van Nederland en in Duitsland. Bovendien worden zij regelmatig uitgenodigd voor live optredens op de nationale radio.

Het repertoire van The String Soloists omvat de periode van de barok tot de huidige tijd. Naast de bekende stukken is het ensemble altijd op zoek naar bijzondere ‘vergeten’ werken en nieuwsgierig naar nieuw werk.

Tickets bestel je eenvoudig online.

Tickets bestellen

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

Entreeprijs
€ 23,50
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 7,50

Contactinformatie

Parkgebouw Rijssen
Oosterhofweg 49
7461bt Rijssen