GEANNULEERD Sinterklaas Voorleesmiddag (0-8 jaar)

1 december

Tijdens deze middag gaan we voorlezen uit het boek 'Sinterklaas? Wie is dat eigenlijk?' Een boek met prachtige tekeningen en een lief verhaal over het jongetje Tijn.

Tijn hoort voor het eerst over het Sinterklaasfeest, en dat Sint alleen aan lieve kinderen cadeautjes geeft. Dus gelooft Tijn niet dat hij iets zal krijgen, want hij is best vaak stout. Wil je weten hoe het afloopt? Kom dan luisteren! En we gaan nog meer mooie verhalen voorlezen deze middag.

Voor kinderen van 0 t/m 8 jaar Opgeven: via petrabakhuizen@bibliotheekdeventer.nl

Leeshoek van Sinterklaas Sinterklaas wil 's avonds graag nog even een boekje lezen. En waar kan dat beter dan in de bibliotheek! De stoel van Sinterklaas staat vanaf 19 november in de kinderhoek. Als je het leuk vindt, mag je met papa, mama, opa en/of oma een boekje lezen op de stoel van Sint. Dit vindt Sinterklaas helemaal niet erg. Misschien wil je wel een mooie tekening bij zijn stoel neerleggen, of een eigengemaakt knutselwerkje. Kom maar langs!

Kleurplaten Vanaf 19 november kun je bij de bibliotheek mooie kleurplaten van Sint en Piet ophalen. Heb je de kleurplaat thuis prachtig ingekleurd en versierd? Breng je kleurplaat dan naar de bibliotheek, daar worden alle kleurplaten bij de leeshoek van Sinterklaas opgehangen.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Bibliotheek Bathmen
Schoolstraat 25
7437AE Bathmen