GEANNULEERD: OERRR Speuren met de boswachter

7 aug 2022

DEZE EXCURSIE GAAT HELAAS NIET DOOR OP 7 AUGUSTUS.
Ga op woensdag 4 mei of zondag 7 augustus mee speuren met de boswachter op De Sprengenberg. Want je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt? Van wie is dat plukje vacht en welk dier knabbelt er toch aan die dennenappels? De boswachter vertelt je er alles over, tijdens deze excursie van 1,5 uur. Deze OERRR activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

DEZE EXCURSIE GAAT HELAAS NIET DOOR OP 7 AUGUSTUS. Ga op woensdag 4 mei of zondag 7 augustus mee speuren met de boswachter op De Sprengenberg. Want je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt? Van wie is dat plukje vacht en welk dier knabbelt er toch aan die dennenappels? De boswachter vertelt je er alles over, tijdens deze excursie van 1,5 uur. Deze OERRR activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. .

Met de boswachter op zoek naar sporen

Je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt?

In de natuur is nog veel meer te ontdekken dan alleen pootafdrukken. Uilenballen, drollen, holletjes en dierenpaadjes; je vindt ze allemaal op De Sprengenberg! Wil jij alles te weten komen over sporen? Ga dan op woensdag 4 mei of zondag 7 augustus mee met de OERRR excursie Speuren met de boswachter.

Let op: deze excursie is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar + ouder/begeleider.

Handig om te weten:

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Koop dus van tevoren online een kaartje. Geschikt voor kinderen van 6 - 12 jaar, alleen onder begeleiding van een volwassene. Doe stevige schoenen aan. Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur. Neem evt regenkleding mee. Dit is geen activiteit voor volwassenen, daarom maximaal 1 begeleider per kind(eren). Deze activiteit is niet geschikt als kinderfeestje. Kijk voor kinderfeestjes bij Natuurmonumenten hier. LET OP: honden mogen bij deze excursie helaas niet mee. LET OP: de excursie start bij Parkeerplaats Zuidbroek in Haarle. Dit is op de kruising van de Bathemerweg en de Oude Deventerweg.  Ben je verkouden of heb je griepverschijnselen, blijf dan thuis!

 

Wanneer

-

Contactinformatie

Haarle, Parkeerplaats Zuidbroek
Bathemerweg
7448 RL Haarle