Reeën kijken in het Eerder Achterbroek

26 aug 2022

Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga met de boswachter mee op pad naar het Eerder Achterbroek en kom alles te weten over reeën.

Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga met de boswachter mee op pad naar het Eerder Achterbroek en kom alles te weten over reeën..

Ga op pad met de boswachter en ontdek reeën in het Eerder Achterbroek, vlakbij Ommen. Deze activiteit is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar en duurt 2 uur.

Oog in oog met een ree

Wel eens een ree gezien? Je hoort gekraak in de bosjes, je kijkt en ziet nog net iets bruins in de verte verdwijnen. Reeën komen veel voor in Nederland, maar ze zijn schuw. Onze boswachter weet waar ze zich ophouden en dat vergroot de kans op een ontmoeting met deze prachtige dieren. Hij kan je er alles over vertellen en heeft interessante dingen mee om laten zien!

Handig om te weten:

Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur. Trek donkere kleding en stevige schoenen of laarzen aan. Vergeet je verrekijker niet! Honden zijn helaas niet toegestaan. Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM en verwachten dit ook van onze gasten. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.

Wanneer

-

Contactinformatie

Eerde, parkeerplaats Janmansweg
Janmansweg 15
7683 SG Den Ham