Groepsuitje? Hierbij de 8 leukste locaties van Salland voor een onvergetelijk uitje

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 825 x bekeken

In Salland kun je eindeloos leuke dingen doen, in welke samenstelling dan ook. Als personeelsuitje, vrijgezellenfeest, vergaderlocatie of familiedag. Wij hebben de leukste locaties in Salland voor een groepsuitje op een rij gezet.

 1. 8

  Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

  Naast de alom bekende uitdagende 27 holes Pitch&Putt baan zijn er vele andere leuke (groeps)activiteiten zoals Minigolf USA, Lasergame, Escape Rooms, Voetgolf, E-Choppers en Elektrische Steps en meer. Door de ruime ligging en het grote aanbod aan activiteiten geschikt voor grotere groepen. Er worden diverse arrangementen met bijvoorbeeld als afsluiter een BBQ de Luxe aangeboden.

 2. 7

  De Maathoeve - Heeten

  Er is hier veel te doen en te beleven voor jong en oud. Eten, drinken en leuke activiteiten; alles op één locatie. Van diverse spellen tot verschillende (kook)workshops. Ideaal voor groepen, want er is ook een groepshotel waar je kunt overnachten.

 3. 6

  De Wilgenweard, Nijverdal

  Beat The Matrix, the next level escape experience 10 kamers, 10 verschillende werelden met 3 levels en een geheim dat smeekt om onthuld te worden! Kraak de codes, los raadsels op, werk samen en reageer snel. Voor groepen van 3 tot 32 personen en geschikt voor jong en oud! Minimum leeftijd 8 jaar.

 4. 5

  Deventer stadswandelingen

  Een stadswandeling door de stad Deventer is een bijzondere ervaring. De wandeling is een kennismaking met de middeleeuwse straatjes en steegjes in het oude handelshart van de stad, het Bergkwartier, en leid je langs de topstukken van het Noordenbergkwartier.

 5. 4

  De Pothaar - Bathmen

  De authentieke boerderij de Pothaar biedt het decor voor allerlei feesten en evenementen. Naast dat je op deze locatie van alles zelf kunt organiseren bieden zij ook arrangementen op maat aan.

 6. 3

  De Scheg - Deventer

  Dit veelzijdige bedrijf heeft een groot zwemparadijs met IJslands badhuis, in de winter kun je er schaatsen en het heeft zelfs een unieke vergaderlocatie met onderwaterbeleving.

 7. 2

  Aeroclub Salland - Lemelerveld

  Zweefvliegen is een fantastische sport, waarbij je zo vrij als een vogel kan genieten van prachtig uitzicht. Iedere zweefvlucht is een hele belevenis. Maak bij de Aero Club Salland deze belevenis mee!

 8. 1

  Wijngaard de Landman - Raalte

  Altijd willen weten hoe je bier of wijn moet maken? Volg dan een workshop bij Wijngaard de Landman of maak je eigen likeur. Daarnaast is het mogelijk om rondleidingen te maken over de Wijngaard.

Meer verhalen uit Salland