Campings met zwembaden in Salland

  • Leestijd Leestijd 3 minuten
  • Home 1224 x bekeken

Op campings valt altijd genoeg te beleven. Naast speeltuinen, georganiseerde activiteiten en fietsverhuur kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken! Daarom hebben we de campings met zwembaden in Salland voor je geselecteerd.

Op campings valt altijd genoeg te beleven. Naast speeltuinen, georganiseerde activiteiten en fietsverhuur kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken! Daarom hebben we de campings met zwembaden in Salland voor je geselecteerd.

  1. 9

    Landal Twenhaarsveld

    Dit bosrijke en autovrije bungalowpark beschikt over vele faciliteiten. Tijdens uw verblijf heeft u gratis onbeperkt toegang tot het overdekte zwembad, het openluchtzwembad is tegen betaling toegankelijk. Van luxe bungalows met sauna en zonnebank tot Twentse boerderijbungalows, allen voorzien van alle gemakken om van uw vakantie een onvergetelijk verblijf te maken!

  2. 8

    Vakantiepark Sallandshoeve

    Het bungalowpark en de camping liggen vlakbij de Holterberg: een prachtig natuurgebied waarin u kunt ontspannen maar waar ook restaurants en een midgetgolfbaan te vinden zijn. Op het park is een binnenzwembad van 60m2 met daarnaast een kinderbadje en een kleine kinderglijbaan.

  3. 7

    Vakantiepark De Luttenberg

    Kleinschalig, gemoedelijk en tóch met alle faciliteiten voor het hele gezin! Vakantiepark de Luttenberg is landelijk en aan een bosrand gelegen, op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Het vakantiepark beschikt over een binnen én buitenzwembad, diverse speelvoorzieningen en een gezellige Brasserie.

  4. 6

    Landal de Hellendoornse Berg

    Op Landal de Hellendoornse Berg is er waterpret voor jong en oud. Met de glijbaan en stroomversnelling kunnen de kinderen zich uren vermaken, terwijl de volwassenen heerlijk tot rust kunnen komen op de bruisbank.

  5. 5

    Krieghuusbelten

    Uw kinderen zullen zich prima vermaken op ons park gezien de ontelbare speelmogelijkheden die wij te bieden hebben. Als het weer wat minder is, zijn er voldoende faciliteiten aanwezig waarmee u en uw kinderen zich kunnen vermaken. Ons overdekte verwarmde (30 graden) zwembad met 50 meter lange waterglijbaan voorzien van ledverlichting en een apart peuterbad met speelelementen biedt urenlang speelplezier.

  6. 4

    Camping de Noetselerberg

    Camping de Noetselerberg in Nijverdal is erg geschikt voor familievakanties. Hier kan je met elkaar genieten in het subtropisch overdekte zwembad met waterglijbaan of in het buitenbad met ruim terras. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen, een overdekte speeltuin en in de vakanties is er een recreatieteam aanwezig voor kinderen t/m 14 jaar.

  7. 3

    Camping de Holterberg

    Camping de Holterberg is een familiebedrijf, waar Gast nog met een hoofdletter geschreven wordt en waar de Sallandse gemoedelijkheid u een gastvrij verblijf biedt. Het Bergje is de naam van ons restaurant, gelijk voorop de camping. Hier kun je terecht voor een kop koffie, snack, lunch of diner. Vanaf het terras op het zuiden heb je een mooi uitzicht op het zwembad en de (overdekte) speeltuin.

  8. 2

    Camping Heino

    Het grote zwembad is 140 cm diep, 17 meter lang en 12 meter breed. Hier kunt u dus heerlijk baantjes trekken of vrij zwemmen met de kinderen. Het hele seizoen is er in de ochtend een uurtje waarin kinderen niet zijn toegestaan en heeft u rust en tijd om baantjes te trekken. In het overdekte zwembad is een grote glijbaan van 26 meter. Daarnaast is er een borrelbank om even lekker uit te rusten.

  9. 1

    Camping ’t Haasje

    Tussen bossen, weilanden en een enorm natuurgebied vindt u onze camping in Overijssel. In 1967 is hier de oude steenfabriek omgetoverd tot kampeerterrein met meer dan tweehonderd staanplaatsen. Onze camping beschikt over verschillende sanitairgebouwen, een verwarmd buitenzwembad met peuterbad en nog veel meer.

Meer verhalen uit Salland