Doe-tips

Ontdek Salland met onze leukste uitjes bij slecht weer

 • Leestijd Leestijd 1 minuten
 • Home 907 x bekeken

Ook wanneer het buiten regent is er genoeg te beleven in Salland! Lekker binnen spelen en ontdekken met het hele gezin kan bij deze uitjes.

 1. 4

  Natuurmuseum Holterberg

  Natuurmuseum Holterberg heeft een van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland en laat meer dan 1000 dieren en vogels te bewonderen.

 2. 3

  Klompenatelier Dijkman

  Klompen maken suf? Echt niet! Treed binnen in de wondere wereld van Dijkman Klompen Atelier. Een wereld waarin ambacht, kunst, humor en avontuur samenkomen.

 3. 2

  De Scheg

  Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met 20.000 m2 zwem- en speelplezier, een overdekte kunstijsbaan, diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer! Kom voor een compleet dagje uit met familie en vrienden!

 4. 1

  Flierefluiter

  Dit is de grootste speeltuin van Overijssel. De Flierefluiter ligt midden tussen de boerderijen en bossen. Met meer dan 40 speeltoestellen zijn er hier genoeg uitdagingen voor een dag plezier. Er is een speelschuur die bestaat uit drie etages (ruim 2500 m2), een kinderboerderij met een verwarmde knuffelschuur, een springkussenzolder, een spiksplinternieuwe indoor-zandbak en een buiten-crossbaan. En ze hebben ook nog een zwembad. Speelplezier gegarandeerd!

Meer verhalen uit Salland