Doe-tips

Doe mee met de Adventskalender van VisitOost!

  • Leestijd Leestijd 1 minuten
  • Home 332 x bekeken

December ziet er dit jaar helaas weer anders uit. We leven wat meer vanuit huis en dat is juist in deze feestelijke maand goed voelbaar. Dagelijks toch wat geluk ontvangen? Doe mee met de Adventskalender van VisitOost! Kras iedere dag mee voor mooie verrassende prijzen uit Overijssel.

Dagelijks geluk met de adventkalender

Met het digitale krassen op de Adventskalender maak je iedere dag kans op prijzen. Van toegangskaartjes en lokale producten tot complete nachtjes en weekendjes weg. Deze prijzen worden iedere dag uitgekeerd? Maar het leuk is; eigenlijk heb je iedere dag prijs! Want je ontvangt altijd een flinke kortingsactie. Speciaal voor deelnemers aan de adventskalender! schrijf je nu in en mis geen dag om te krassen.

Doe nu mee!

Wat kun je zoal winnen?

Dat kan van alles zijn! Zo bieden in Salland de Noetselerberg, Vakantiepark Sallandshoeve complete nachtjes weg als prijs aan. Smaakvol genieten is minstens zo belangrijk. Daarom worden er ook lekkere prijzen van Bistro de Oale Sté verloot. En met een beetje geluk win je een gratis entree bij Natuurmuseum Holterberg of Kinderboerderij Dondertman. En dit is natuurlijk nog niet alles!

Doe snel mee

Of schrijf je direct in voor de dagelijkse reminder.

Meer verhalen uit Salland