4 restaurants met de lekkerste aspergegerechten

 • Leestijd Leestijd 1 minuten
 • Home 226 x bekeken

Eén van de streekproducten waar Salland om bekend staat: asperges of 'het witte goud'. Verschillende aspergegerechten verschijnen weer op de kaart bij lokale ondernemers. Eet smakelijk!

 1. 4

  Aspergediner op het veld

  Kom genieten van heerlijke aspergerechten van De Weerd Asperges. Ook deze editiea zal weer plaatsvinden in een sfeervolle Sailcloth tent op het terrein naast De Weerd Asperges. Bereiding van het 7-gangen diner gebeurt live door ervaren koks! Kortom: een hele beleving.

 2. 3

  Landgoed de Uitkijk

  Op de menukaart van restaurant De Uitkijk proef je het beste van bos en land. Asperges in de lente uit het vlakbij gelegen Raalte. Alles op smaak gebracht met kruiden uit eigen tuin. Puur natuur op je bord, zonder geknutsel, daar houdt de chef-kok van.

 3. 2

  Aspergediner on tour

  Dit jaar bundelen de chefs van de Bagatelle en van het Buitenhuys hun krachten om weer heerlijke aspergegerechten te verzorgen. Dit jaar in een ander jasje! Volg de tour die je brengt langs o.a.: De Beeldentuin, De Weerd Asperges, Restaurant het Buitenhuys en Restaurant de Bagatelle.

 4. 1

  Aspergetijd bij De Hazelaer

  Restaurant De Hazelaer heeft een aspergemenu in 3-gangen samengesteld. Gaat je voorkeur uit naar een aspergesoep of aspergesalade? Laat je verrassen of stel zelf je eigen menu samen! Gerechten zijn ook apart te bestellen.

Meer verhalen uit Salland