Doe-tips

De 5 leukste tips om te doen op moederdag

  • Leestijd Leestijd 2 minuten
  • Home 1205 x bekeken

Weet jij al hoe je je moeder gaat verrassen op moederdag? Ga fietsen door het betoverende landschap, wandel langs de IJssel, maak een ontspannen vaartocht over het water en geniet van heerlijke Sallandse asperges die je onderweg kunt proeven én kopen. Reserveer je tafel voor een lunch of high tea bij één van de vele restaurants. Fijne moederdag!

  1. 5

    Ontdek Salland Aspergeland op de fiets

    Stap op de pedalen en combineer een fietstocht door de prachtige omgeving van Salland met het genieten van Sallandse asperges. Deze zijn onderweg te koop bij lokale telers. Ontdek samen de gastvrije omgeving, de prachtige landgoederen, de kronkelende IJssel en de Sallandse asperges.

  2. 4

    Varen op en rondom de IJssel

    Maak moederdag extra bijzonder en geniet samen met van een ontspannen vaartocht over de IJssel. Huur een bootje bij één van de rederijen of steek over met één van de pontjes en combineer wandelen of fietsen met een onvergetelijke tocht over het water.

  3. 3

    Bosbaden in Salland

    Je gaat niet letterlijk een bad nemen in het bos, maar je ondergaat de kleuren en geuren van de Sallandse Heuvelrug. Samen met moeder en een gids wandel je door het gebied. Vertraag je tempo en geniet met al je zintuigen. Samen genieten staat bij deze wandeling voorop! Meld je snel aan.

  4. 2

    Verras je moeder met een high tea of luch

    Vier moederdag in stijl en trakteer je moeder op een heerlijke lunch of high tea. Geniet van verse streekproducten en smaakvolle gerechten terwijl je omringd wordt door het rustgevende landschap van de regio. Maak samen herinneringen tijdens deze onvergetelijke moederdag!

  5. 1

    Verwen je moeder met een overnachting

    Wie Salland echt wil beleven, blijft gewoon een nachtje of langer slapen! Wakker worden met de opkomende zon, de dauw op het gras, het geluid van de koeien en vogels, de geur van bomen en planten en een uitzicht op een weids landschap. Of kies voor alle gemakken van de stad! Een moederdag om nooit te vergeten.

Meer verhalen uit Salland