Doe-tips

De 5 leukste tips tijdens vaderdag

  • Leestijd Leestijd 2 minuten
  • Home 242 x bekeken

Vaderdag is de ideale gelegenheid om samen met je vader op avontuur te gaan! Of je nu op zoek bent naar spanning en sensatie of juist wilt genieten van de rust, Salland biedt voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld samen met je vader toeren met een oldtimer, ga de uitdaging samen aan in een klimbos of geniet samen van verschillende biertjes. Wij hebben de leukste activiteiten voor jou en je vader op een rijtje gezet.

  1. 5

    Happen & Stappen in Holten

    Combineer een prachtige wandeling over de Holterberg en door het prachtige coulisselandschap onder Holten met lekker eten. Je kan kiezen uit drie afstanden.

  2. 4

    Stadswandeling door Hanzestad Deventer

    Maak kennis met de Hanze en het erfgoed van Deventer middels een boeiende stadswandeling.

  3. 3

    Luxe Lunchvaart

    Combineer een dagje winkelen of een stadswandeling door Deventer met een tochtje over de IJssel. Wij varen van Deventer naar Zutphen en weer terug, de tocht komt langs Gorssel, Nijenbeek en het begin van het Twentekanaal.

  4. 2

    Genieten van een bierproeverij

    Verras je vader op vaderdag met een unieke ervaring bij DAVO Bieren Stadsbrouwerij & Proeflokaal, gelegen in het bruisende hart van Deventer. Bij DAVO draait alles om bier en gezelligheid. Stap binnen in een prachtig oud industrieel pand met een sfeervolle inrichting en laat je onderdompelen in de wereld van bier. Ook kun je cadeaupakketten en merchandise vinden in de DAVO Shop.

  5. 1

    Hellendoorn MTB-route (paars)

    Deze MTB route over de Sallandse Heuvelrug bij Hellendoorn heeft een lengte van 18 kilometer. De route is ook aaneengesloten te rijden met de blauwe route (30 kilometer) in Holten.
    De route is gemarkeerd met paarse MTB-bewegwijzering (driehoek met daaronder 2 rondjes).

Meer verhalen uit Salland