Doe-tips

De 5 leukste tips tijdens Vaderdag

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 40 x bekeken

Vaderdag is de ideale gelegenheid om samen met je vader op avontuur te gaan! Of je nu op zoek bent naar spanning en sensatie of juist wilt genieten van de rust, Salland biedt voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld samen met je vader toeren met een oldtimer, ga de uitdaging samen aan in een klimbos of geniet samen van verschillende biertjes. Wij hebben de leukste activiteiten voor jou en je vader op een rijtje gezet.

 1. 5

  Samen genieten van uitgebreid muziekconcert

  Geniet op Vaderdag van een uitgebreid muziekconcert in het prachtige Worpplantsoen. Op het repertoire staan bekende bigband classics van o.a. Count Basie, Frank Sinatra, Michael Bublé, Chaka Khan, Alain Clark, Ruben Hein en recentelijk Quincy Jones. De stijlen variëren van swing tot pop, blues en Latin. Mis dit muzikale evenement niet!

 2. 4

  Toeren met een oldtimer

  Huur op Vaderdag een prachtige oldtimer en ontdek het adembenemende Sallandse landschap. Ga op een nostalgische roadtrip met je vader. In het Sallandse dialect zeggen we "Trap-an!", wat betekent: laten we gaan! Bezoek de website voor meer informatie over het huren van een oldtimer en beschikbare routes. "Trap-an!" en geniet van een onvergetelijke Vaderdag!

 3. 3

  Zweefvliegen over Salland

  Ga op Vaderdag zweefvliegen voor een avontuurlijke dag. Geniet als een vogel van adembenemende uitzichten. Bij Aero Club Salland kun je deze ervaring waarmaken! Een zweefvliegvlucht is onvergetelijk! Boven het prachtige Overijsselse landschap smaakt het naar meer.

 4. 2

  Een uitdagend klimbos

  Verras je vader op Vaderdag met een avontuurlijke uitdaging: ga klimmen bij Natuurlijk Heidepark! Trek het harnas aan en betreed één van de meest uitdagende klimbossen van Nederland. Met 4 verschillende routes, variërend in hoogte en moeilijkheidsgraad, is dit een sportief uitje voor jong en oud. Durf jij met je vader over gekke en spannende obstakels te klimmen en te balanceren?

 5. 1

  Genieten van een bierproeverij

  Verras je vader op Vaderdag met een unieke ervaring bij DAVO Bieren Stadsbrouwerij & Proeflokaal, gelegen in het bruisende hart van Deventer. Bij DAVO draait alles om bier en gezelligheid. Stap binnen in een prachtig oud industrieel pand met een sfeervolle inrichting en laat je onderdompelen in de wereld van bier. Ook kun je cadeaupakketten en merchandise vinden in de DAVO Shop.

Meer verhalen uit Salland