Winterse uitjes in Salland

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 959 x bekeken

Duik in de betoverende winterse wereld van Salland! Ontdek deze lijst vol bruisende evenementen en betoverende uitjes die de regio tot leven brengen tijdens de gezellige maanden. Van sprankelende kerstmarkten tot gezellige schaatsbanen en sfeervolle festivals, er is voor ieder wat wils in deze betoverende tijd van het jaar in Salland.

 1. 4

  Rijssen op 't ijs

  Na 4 jaar zal er van 15 december 2023 t/m 6 januari 2024 weer een ijsbaan in het centrum van Rijssen staan. Op het prachtig centraal gelegen Schildplein zal jong en oud weer volop ijspret beleven! Dat staat garant voor gezelligheid in het centrum van Rijssen!

  Lekker bewegen voor degene die de schaatsen onderbinden, een frisse neus halen voor (groot)ouders die liever aan de kant blijven staan.

 2. 3

  Schaatsbaan Nijverdal

  Schaatsbaan Nijverdal biedt pure gezelligheid tijdens de eindejaarsperiode. Geniet meer dan vier weken lang van warme winteractiviteiten in ons dorpscentrum, van 7 december 2023 t/m 7 januari 2024. Tijd voor gezinsplezier op het ijs! Kinderen mogen vriendjes meenemen; schaatsen is leuk, leerzaam en gezond. De baan biedt altijd uitstekend ijs.

 3. 2

  Winter Wonderland in het Speelgoedmuseum

  Tot en met 31 december 2023 is Speelgoedmuseum Deventer gehuld in winterse pracht met de expositie 'Winter Wonderland'. Ontdek er de geschiedenis van winterse feesten en tradities. Terwijl buiten de kou toeslaat, biedt het knusse museum warmte. De Gastenkamer wordt omgetoverd tot 'Winter Wonderland', een nieuwe expositie die de focus legt op winterse festiviteiten en tradities.

 4. 1

  Landal Winter Fair

  Geniet op 29 december van gezelligheid op de Winterfair van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Verken diverse kraampjes vol leuke cadeautjes en kerstversieringen. Laat je betoveren door prachtige muziek en proef diverse lekkernijen. Een uitnodiging voor een sfeervolle ervaring vol verrassingen.

Meer verhalen uit Salland