Winterse MTB-tochten

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 1553 x bekeken

Winterse MTB-tochten in December 2023 en Januari 2024

Stap de uitdagende wereld van winterse mountainbiketochten binnen! Terwijl de temperaturen dalen en de natuur zich in een prachtig sneeuwlandschap hult, nodigen we je uit om de adrenaline van het mountainbiken te ervaren in december 2023 en januari 2024. Een mix van uitdagende paden, adembenemende landschappen en een onvergetelijke ervaring voor alle liefhebbers van mountainbiken.

 1. 5

  OWsome-bikers midwinter Jägermeistertocht

  De OWsome-bikers midwinter Jägermeistertocht is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat dit jaar voor de 7e maal officieel is georganiseerd. Deze mountainbiketocht laat u een stukje mooi IJsselland zien en is toegankelijk voor jong en oud.

  Traditiegetrouw zal er om 12.30 uur gestart worden met een massastart en kan er individueel gestart worden t/m 13.00 uur. Naast de 2 afstanden die er geboden worden (circa 35 en 55 km) wordt er na de tocht een mooie afterparty met DJ gehouden bij Café Ruimzicht!

  ZATERDAG 23 DEC - OLST

 2. 4

  ZorgSaam Carbidtocht

  Deze ATB-tocht is door de NTFU betiteld als één van de 5 mooiste tochten van Nederland. De reden? Deze tocht verloopt grotendeels over de prachtige Hellendoornse Berg gelegen in het natuurgebied van de Sallandse Heuvelrug. In dit gebied wordt de mountainbike liefhebber verwent met veel pittige klimmetjes en technische singeltracks.

  In het heuvelachtige terrein zijn 2 uitdagende routes uitgezet, route met een lengte van 30 óf 50 km. Deze zijn uitgezet over 90% onverharde wegen en paden.

 3. 3

  Bloemendal Bike Basement MTB- en Graveltoertocht

  Dit is een mooie en uitdagende tocht waarbij voor de MTB kan worden gekozen voor de afstanden 30 of 50 kilometer en voor de gravel voor 70 km.

  ‘De Ravijntjes’ en Rijssen's Schwarzwald zijn technisch uitdagend door het keer- en draaiwerk maar er is ook zeker ruimte om lekker snelheid te maken. Op de heidegebieden van de Friezenberg en De Borkeld passeer je grafheuvels die tot wel vijfduizend jaar oud zijn.

  ZATERDAG 6 JANUARI - RIJSSEN

 4. 2

  MTB Beemd en bergtoer

  Avontuur en natuur voor mountainbikers rondom de Holterberg.

  Uniek aan de tocht is dat je van de gebaande paden afgaat.Dit ervaar je doordat de route kriskras door de omgeving van de Holterberg loopt door de Zuurberg, Beuseberg en de Borkeld. Het spannende parcours van het motorcross circuit daagt je uit door je behendigheid en stuurkunsten op de proef te stellen.

  ZONDAG 7 JANUARI - HOLTEN

 5. 1

  MTB-routes in Salland

  De MTB-routes op de Sallandse Heuvelrug bieden een perfecte mix van uitdagende paden, schilderachtige vergezichten en een onvergetelijke ervaring! Ontdek alle MTB-routes in Salland.

Meer verhalen uit Salland