Paastips voor een brunch of diner thuis

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 312 x bekeken

Geniet van een zorgeloze Pasen met de lekkerste brunches en/of diners voor in het Paasweekend. Bekijk hier de horeca gelegenheden waar brunchboxen of dinergerechten besteld kunnen worden.

Nog geen plannen voor dit Paasweekend? Bekijk hier de leukste activiteiten .

 1. 8

  De Budde

  Voor het Paasweekend kan je een brunch bestellen bij het restaurant, dit wordt geleverd in de bekende brunchboxen. Voor de kinderen is er een Paas kidsbox te bestellen. Je kan de bekende brunchboxen bestellen op de website.

 2. 7

  Boerderij Sallandshoeve

  Geniet van de Paasbrunch van boerderij Sallandshoeve. De box zit rijk gevuld met allerlei lekkernijen van luxe broodjes tot paaseitjes. Geleverd aan huis of op te halen bij de boerderij op 1ste en 2de Paasdag. Bestel de Paasbrunch snel

 3. 6

  De Rosahoeve

  Wanneer je iets anders wilt eten met Pasen dan kan je goed terecht bij de Rosahoeve. Hier kan je ijstaarten bestellen! Van citroen tot monchou, er is ruime keuze. Kies uit de heerlijke taarten van de boerderij, gemaakt van de melk van koeien die hier op de boerderij staan.

 4. 5

  Lemonade food & drinks

  Bestel hier de take away brunch voor het hele gezin. Tijdens eerste en tweede paasdag heerlijk genieten, van verschillende broodjes, salades en meer lekkers.

 5. 4

  Landgoed de Uitkijk

  Landgoed de Uitkijk heeft een feestelijke Paas proeverij is samengesteld voor jou. Geniet nu thuis van al het lekkere eten, alsof je echt op het landgoed bent. Er is een ruime keuze uit warme en koude gerechten beschikbaar.

 6. 3

  Bungalowark Hoge Hexel

  Sallands genieten van een overheerlijk brunchbox bij bungalowpark Hoge Hexel. Geniet van de paasbrunch in jouw bungalow of gewoon thuis met het hele gezin. Bestel de goede gevulde box voor tweede paasdag.

 7. 2

  Kasteel de Haere

  Het Paasweekend betekent bij Kasteel de Haere de Kick Off van het picknick seizoen. Genieten in het prachtige park met een rijk gevulde picknick doos, te verkrijgen bij het kasteel.

 8. 1

  Bistro de Oale sté

  Vier gezellig Pasen met Bistro de Oale ste proeverij menu. Het uitgebreide 3-gangen menu zorgt voor een culinaire Pasen. Samen genieten van het weekend.

Meer verhalen uit Salland