't Hoge Veld

't Hoge Veld is een gastvrije Bed & Breakfastvoorziening in het dorp Okkenbroek zondere enige poespas.

U logeert bij ons op een rookvrije bovenverdieping met twee gastenkamers met televisie, een koffiehoekje en een badkamer met douchehoek, ligbad en toilet. Onze gasten kunnen gebruik maken van de tuin, waar het bij mooi weer heerlijk toeven is. Het huis is vrijstaand, rustig gelegen en huisdiervrij.

Het dorp Okkenbroek is een klein dorp en telt nog geen 700 inwoners. Toch zijn er voldoende voorzieningen om in uw dagelijkse behoefte te voorzien. Ook zijn er gezellige horecagelegenheden dichtbij waar u een kopje koffie kunt drinken. In de omliggende dorpen zijn volop gelegenheden voor lunch of diner en de stad Deventer is natuurlijk ook dichtbij.

Natuur Het landschap is hier afwisselend en in alle seizoenen de moeite waard. Bos wisselt zich af met agrarische gebieden en de gehele streek is rijk aan historische monumenten die tot de bezienswaardigheden behoren. Kortom: voldoende te zien en te beleven of om helemaal tot rust te komen.

Directe omgeving Bed & Breakfast De omgeving is bijzonder aantrekkelijk voor fietsers, wandelaars, ruiters of om zomaar wat te touren met een motor of auto. Er zijn talloze routes die door en langs de natuurlijke gebieden leiden. Historie is er volop: Hanzestad Deventer en o.a. de Sallandse Heuvelrug liggen vlakbij.

Voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos

Voorzieningen B&B kamer

  • Bad
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie
  • Terras