Minicamping Campeerd

Onze mini boerencamping is gelegen op een rustige landelijke omgeving te Salland nabij een paardenpension en rusthuis. Huisdieren zijn welkom bij ons!

Wij hebben 12 plekjes met 8 amp.stroom en uitzicht over de weilanden met paarden! Ook kunt u vanaf de camping de paarden aaien door het stalluik als ze op stal staan. Er is een mogelijkheid om een vuurtje te stoken op onze half overdekte vuurplaats, er is hout te koop op de camping. Ook staan er diverse BBQ gratis te gebruiken.

Onder het gezamenlijk afdakje kunt u genieten van een kopje koffie of thee, opwarmen bij de houtkachel of juist afkoelen als het warm is onder de plafondventilator. Hier bevindt zich ook een minibieb (gratis lenen of ruilen).Ook verkopen wij de eitjes van onze scharrelkipjes, voor diegene die rondtrekt of gewoon van een lekker ontbijt wil genieten serveren wij een simpel boerenontbijt. We hebben op en rond de camping (kleinschalig) groente, fruit en kruiden groeien, deze zijn vrij te plukken.

Tevens verhuren wij volledig ingerichte en verzorgde overnachtingsplekjes zoals een chalet, pipowagen, bell tent (glamping) en een huisje off grid (zeer speciale ervaring, staat geheel privé en vrij!). Wij bieden ook diverse benodigdheden zoals een beddengoed, handdoeken set, bbqvlees, boerenontbijt etc.

Vanaf de camping wandel (wij liggen aan het Marskramerpad), fiets of wandelt u zo de bossen van Landgoed Oostermaat in, dit is een 600 ha natuurgebied. Fiets en wandelkaarten kunt u vinden onder ons afdak. In onze omgeving hoort en ziet u veel roofvogels, zoals steenuilen, kerkuilen, oehoe's en er vliegt een witte arend rond, zeer indrukwekkend om te zien. Wij hebben voor trekkers speciale trekkersplekjes met een speciaal tarief.

In de omgeving vindt u Deventer Koekstad (gelegen aan de IJssel) met zijn historische binnenstad, rijk aan mooie historische gebouwen die je ook kunt bewonderen via een stadswandeling. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug op fietsafstand, waar u kunt genieten van het prachtige landschap. Ook een bezoek aan een Natuurmuseum of de Canadese begraafplaats behoort tot de mogelijkheden.

Openingstijden

maandag 08:00 - 20:00
dinsdag 08:00 - 20:00
woensdag 08:00 - 20:00
donderdag 08:00 - 20:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag 10:00 - 18:00

Contactinformatie

Minicamping Campeerd
Schiphorsterweg 6
7435 PB Okkenbroek

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Assistentiehonden toegestaan

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten boeren- en minicampings

  • Actief boerenbedrijf
  • Douche aanwezig
  • Honden toegestaan
  • Toilet aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi